Illik ezt felvennem? és így keringőznöm?
ebben az évben szalagavatózom.
És keringőzök is:)
és tegnapelőtt voltam ruhát valsztani, egy imserősömtől kölcsönöztem, aki egyedül egymaga varrja őket.
Menyasszonyi ruha mellett döntöttem gyönyörű szép hófehér (Nem törtfehér) és a szoknya része szép nagy és fehér tüll. És a fűző része elől fehér virággal hímzett egészen a hasam aljáig. És a ruha fűzős-pántnélküli. Valami csodálatos.
És kaptam hozzá fehér kesztyűt amibe csak a jözépső ujjamat kell beledugnom. És szeretnék hozzá még egy szép fejdíszt egy kicsi koronásat és egy szép frizurát.:)
a hajam a vállamig ér és sötétbarnás-enyhén vöröses színű
elől ferde frufruval. Valami frizuratipp?:)
Ruhát olyat veszel fel, amilyet akarsz.
A kesztyű és a fejdísz viszont necces, nálunk pl. egységesen kellett, vagy mindenkin volt kesztyű, vagy senkin sem. Ugyanis a koreográfiában elég hülyén mutat, ha minden lány egy irányban tartja a kezét és valakié kesztyűs, valakié nem.
Nálunk én vittem keresztül, hogy legyen kesztyű, mert találtam egy gyönyörűt (hasonló volt a helyzet, mint nálad, csak nekem rendes kesztyű volt ujjakkal, és a könyököm fölé ért) és mindenképp akartam viselni. Szóval ezt beszéld meg a lányokkal, bár valószínűleg nem nagyon fognak ellenkezni :)
Fejdísz dettó, jussatok egyezségre, mert így lesz igazán gyönyörű a tánc:)
Tudom, apuci királylánya vagy meg minden, de a tiara annyira ciki, mi kiröhögtük az összeset (2-3 ilyen kislány akadt). A többi teljesen jó.
Azért mégiscsak nagy esemény, tudom, meg a fél vagyont beleölik az emberek, de a tiara akkor is sok szerintem. Persze te érzed. Inkább megtartanám operabálra vagy valami nagyobb eseményre. :D (részemről akkor se :D)
A fejdísz oké!
De a kesztyűt hanyagold a keringőhöz!!Nem szép!!
Divatszakmás vagyok már csak tudom:D:D!!
Legjobb barátnőmmel együtt csináljuk és eddig nem volt panasz de nem hiszem hogy kell az a kesztyű!Ha csak nem lesz minden lánynak egyforma!!De mondd meg neki hogy ezt üzenem hogy nem kell kesztyű a keringőhöz!!!:)
ebben gyönyörű szép leszel. :D
de VIGYÁZZ!
ne ess tulzásba a túlcsicsázással, mert ha kitűnsz nagyon a többiek közül nagyon csúnya lesz az öszkép! nem az esküvődre mész!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!