Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik ezt felvennem? és így...

Illik ezt felvennem? és így keringőznöm?

Figyelt kérdés

ebben az évben szalagavatózom.

És keringőzök is:)

és tegnapelőtt voltam ruhát valsztani, egy imserősömtől kölcsönöztem, aki egyedül egymaga varrja őket.

Menyasszonyi ruha mellett döntöttem gyönyörű szép hófehér (Nem törtfehér) és a szoknya része szép nagy és fehér tüll. És a fűző része elől fehér virággal hímzett egészen a hasam aljáig. És a ruha fűzős-pántnélküli. Valami csodálatos.

És kaptam hozzá fehér kesztyűt amibe csak a jözépső ujjamat kell beledugnom. És szeretnék hozzá még egy szép fejdíszt egy kicsi koronásat és egy szép frizurát.:)

2010. okt. 8. 17:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

ilyesmi a fejdísz:

[link]

ilyen a kesztyű, csak minta nélküli, tiszta fehér és enyhén átlátszó: [link]

és a ruha ehhez hasonló, csak persze nincs uszálya:

[link]

2010. okt. 8. 17:55
 2/11 A kérdező kommentje:

a hajam a vállamig ér és sötétbarnás-enyhén vöröses színű

elől ferde frufruval. Valami frizuratipp?:)

2010. okt. 8. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
általában ilyen ruhában szoktak keringőzni szalagavató-kór.szóval szerintem illik.és szép is.
2010. okt. 8. 18:00
 4/11 anonim válasza:
100%
szerintem ezzel a tiarával elég lenne csupán begöndöríteni a hajad.nagyon szép lenne.tetszik a ruha is.:)
2010. okt. 8. 18:03
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. okt. 8. 18:04
 6/11 A kérdező kommentje:
cska azért kérdeztem mert -bár a kép nem adja vissza- de a ruha átlagon felüli és nagyon terebélyes a szoknya része és eléggé habos-babos az alja:) de ilyet biztosan nem látok majd senkit:)
2010. okt. 8. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ruhát olyat veszel fel, amilyet akarsz.

A kesztyű és a fejdísz viszont necces, nálunk pl. egységesen kellett, vagy mindenkin volt kesztyű, vagy senkin sem. Ugyanis a koreográfiában elég hülyén mutat, ha minden lány egy irányban tartja a kezét és valakié kesztyűs, valakié nem.

Nálunk én vittem keresztül, hogy legyen kesztyű, mert találtam egy gyönyörűt (hasonló volt a helyzet, mint nálad, csak nekem rendes kesztyű volt ujjakkal, és a könyököm fölé ért) és mindenképp akartam viselni. Szóval ezt beszéld meg a lányokkal, bár valószínűleg nem nagyon fognak ellenkezni :)

Fejdísz dettó, jussatok egyezségre, mert így lesz igazán gyönyörű a tánc:)

2010. okt. 8. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudom, apuci királylánya vagy meg minden, de a tiara annyira ciki, mi kiröhögtük az összeset (2-3 ilyen kislány akadt). A többi teljesen jó.

Azért mégiscsak nagy esemény, tudom, meg a fél vagyont beleölik az emberek, de a tiara akkor is sok szerintem. Persze te érzed. Inkább megtartanám operabálra vagy valami nagyobb eseményre. :D (részemről akkor se :D)

2010. okt. 8. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:

A fejdísz oké!

De a kesztyűt hanyagold a keringőhöz!!Nem szép!!

Divatszakmás vagyok már csak tudom:D:D!!

Legjobb barátnőmmel együtt csináljuk és eddig nem volt panasz de nem hiszem hogy kell az a kesztyű!Ha csak nem lesz minden lánynak egyforma!!De mondd meg neki hogy ezt üzenem hogy nem kell kesztyű a keringőhöz!!!:)

2010. okt. 8. 19:53
 10/11 anonim válasza:

ebben gyönyörű szép leszel. :D

de VIGYÁZZ!

ne ess tulzásba a túlcsicsázással, mert ha kitűnsz nagyon a többiek közül nagyon csúnya lesz az öszkép! nem az esküvődre mész!!!!

2010. okt. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!