Fiúk melyik boxer jobb? A szűk,ami lenyomja a péniszetek,herétek vagy legyen kicsit lengébb?
21.:
Huh, jó drága a szállítás.
Úgy nézem, hogy itt is ami rövid, inkább fürdőgatya szerű. Ha kicsit lejjebb görgetek, van egy a "chino", ami jó lenne utcai gatyának, csak ez megint térdig ér.
Korábban tudtam olyan farmerszerű rövidgatyákat venni, ami kicsit combközéptől ér csak lejjebb. Van egy szürke, meg egy kék. Nagyon szeretem őket. Kényelmesek, nem sülök meg bennük. Tömegközlekedésen, munkába is simán felveszem őket. Csak ilyet már nem nagyon látok sehol. Idénre gondoltam, hogy rendelek egy rendelek egy feketét is, de sajnos azt írják, hogy elfogyott és nem is lesz. :(
22:
Szerintem itt találsz. Ez online webbolt gyűjtő, nézd, hogy szállítanak-e Magyarországra, és mennyiért.
Én nem forgolódok melegek körében, mint itt egyesek, így nem tudom, hogy a melegek fecskét viselnek-e (vagy sem)...
Minden boxerben ott a fecske, csak még meg van hosszabbítva a szára lefelé. Feleslegesen. Rontja az ágyékhajlat szellőzését. És egyszerűen nem tudom elviselni, hogy a hosszúnadrág alatt ott egy rövidnadrág. 2 rövid nadrágot egymáson meg már értelmezni sem tudok.
#28-as vagyok
Calvin Klein vékony anyagú elasztikus csípő boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!