Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk melyik boxer jobb? A...

Fiúk melyik boxer jobb? A szűk,ami lenyomja a péniszetek,herétek vagy legyen kicsit lengébb?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 15:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

19.:

[link]

Ha a külföldről rendelés opció. Jó sok rövidgatyájuk van.

2023. ápr. 10. 09:50
 22/32 anonim ***** válasza:

21.:

Huh, jó drága a szállítás.

Úgy nézem, hogy itt is ami rövid, inkább fürdőgatya szerű. Ha kicsit lejjebb görgetek, van egy a "chino", ami jó lenne utcai gatyának, csak ez megint térdig ér.

Korábban tudtam olyan farmerszerű rövidgatyákat venni, ami kicsit combközéptől ér csak lejjebb. Van egy szürke, meg egy kék. Nagyon szeretem őket. Kényelmesek, nem sülök meg bennük. Tömegközlekedésen, munkába is simán felveszem őket. Csak ilyet már nem nagyon látok sehol. Idénre gondoltam, hogy rendelek egy rendelek egy feketét is, de sajnos azt írják, hogy elfogyott és nem is lesz. :(

2023. ápr. 10. 09:58
 23/32 anonim ***** válasza:

22:

[link]

Szerintem itt találsz. Ez online webbolt gyűjtő, nézd, hogy szállítanak-e Magyarországra, és mennyiért.

2023. ápr. 10. 10:07
 24/32 anonim ***** válasza:
37%

Én nem forgolódok melegek körében, mint itt egyesek, így nem tudom, hogy a melegek fecskét viselnek-e (vagy sem)...

Minden boxerben ott a fecske, csak még meg van hosszabbítva a szára lefelé. Feleslegesen. Rontja az ágyékhajlat szellőzését. És egyszerűen nem tudom elviselni, hogy a hosszúnadrág alatt ott egy rövidnadrág. 2 rövid nadrágot egymáson meg már értelmezni sem tudok.

2023. ápr. 10. 11:41
 25/32 anonim ***** válasza:
#19 vegyél klasszikus adidas shortot. a 80-as években nyáron simán felvettük egy pólóval
2023. ápr. 10. 12:11
 26/32 anonim ***** válasza:
#25, olyanjaim vannak. Strandon, itthon, a kertben, utcára sétálni, de még boltba menni is szoktam ilyet felvenni, az nem ügy számomra. De dolgozni nem mennék ilyenben, az fura lenne.
2023. ápr. 10. 12:29
 27/32 anonim ***** válasza:
Boxerek közül a bőszárú kockás boxert szeretem, engem nem zavar ha lengedezik 🙂, ha szorosabb alsó kell akkor fecskét húzok.
2023. ápr. 10. 14:51
 28/32 anonim válasza:
Szűk boxert hordok mindig. Az a kényelmesebb nekem és divatosabb is. A jó minőségű, jó fazonú boxerek jól tartják a zacsimat és a farkamat is.
2023. ápr. 12. 20:35
 29/32 A kérdező kommentje:
28# milyen fazonú ?
2023. ápr. 12. 23:03
 30/32 anonim válasza:

#28-as vagyok

Calvin Klein vékony anyagú elasztikus csípő boxer.

2023. ápr. 12. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!