Fiúk melyik boxer jobb? A szűk,ami lenyomja a péniszetek,herétek vagy legyen kicsit lengébb?
"Vagy ha igazi rövidnadrágot veszel (pl. tesin), nem ezeket a térdig érő "rövid" nadrágokat."
Hol lehet ilyet kapni? Nekem pont ez a bajom a mai rövid gatyákkal, hogy mind olyan hosszú. Pedig nyáron, melegben pont ez lenne a lényege, hogy ne süljön meg a lábam, nem csak térd alatt. Nem vagyok dagadt, nem visszeres, vagy ilyesmi a lábam, hogy el kellene rejteni.
Régebben egy rendelgetős oldalon találtam combközépig érő rövidgatyákat. Vettem is belőle. De most vennék más színben is, de kifutott, nincs nekik. Hasonló fazont meg nem látok sehol sajnos. Maximum fürdőgatyákat látok, de azt meg nem venném fel ha messzebbre megyek, max itthon meg a környéken.
Laza boxert hordok, vékony, pamut anyagút. Nagyon kényelmes, nem is érzem, hogy rajtam van.
Azt viszont nem értem, hogy miért terjesztik egyesek, hogy lengedezne benne a szerszám. Nem egy szál boxerben szoktam napközben az utcán flangálni. Van fölötte nadrág, általában rajtam farmer is. Ebből pedig nem bő buggyos fazont veszek. Teljesen jól tartja a szerszámot, de nem szorítja le. És a közhiedelemmel ellentétben nem himbilimbizik közben.
Nemrég vettem próbából feszülős boxert. Hát nem tudom... én konkrétan éjszaka többször felébredtem arra, hogy szorít. Napközben is számomra zavaró, hogy érzem, hogy rajtam van, rám tapad, rám feszül.
Hosszabb távon biztos hozzá lehet szokni. Nekem nem volt kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!