Lányok! Boxer alsó mennyire gáz 40 éves férfin?
Figyelt kérdés
Testhez tapadó típusú.2023. márc. 16. 09:24
A kérdező szavazást indított:
Gáz
Nem gáz
Semleges,ugyanolyan,mint az alsógatya
Kifejezetten izgat
27 szavazat
1/25 anonim válasza:
Miert mi mast hordana egy ferfi? 🤔
3/25 A kérdező kommentje:
Mi mást hordana egy férfi? bevallom,pár percig én is mélyen elgondolkoztam ezen...alsónadrágot.
Köszönöm a válaszokat,édesek voltatok!:)
2023. márc. 16. 10:29
4/25 anonim válasza:
A boxer AZ alsónadrág szerintem, a fecske nem férfiakra való ruhadarab, ahogy a tanga sem.
A boxerböl van szükebb meg bövebb fazon, de más milyen alsónadrág nincs.
5/25 anonim válasza:
Mindenki olyat hordjon, ami komfortos. Meg aztán na, szerintem nincs olyan sok opció, mert van a fecske, meg a boxer, de azonkívül van más egyáltalán? Szóval azért nincs nagy választani lehetőség.
6/25 A kérdező kommentje:
6-os
Tudod kislányom,nekem az értelmes érvelés hiányával van a bajom,amikor valaki tesz egy ilyen kijelentést.Már maga az is abszurd,hogy azért,mert neked nem tetszik valami a kérdésemben,"ledebilezed" az átlag felnőtt férfiakat.
De várom az indoklásod,gondolom te nem vagy debil,mint én,tehát ki tudod fejteni.
2023. márc. 16. 15:56
7/25 anonim válasza:
Rövidnadrág?
Önmagában oké,de hosszú és rövidnadrág alá már nevetséges.
8/25 anonim válasza:
1.
Azért van választék, például fecskét, vagy ha úgy tetszik slipet.
9/25 anonim válasza:
A Tapadós boxer nem jó hamar bebüdösödik. Erős alapos mosást igényel.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm,eddig mindenkinek ment a zöld,6.-os kivételével.
2023. márc. 16. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!