Lányok! Boxer alsó mennyire gáz 40 éves férfin?

12.
Talán mert eddig kisfiúkkal találkoztál, akiknek az a lényeges, hogy egymásnak feleljenek meg.
20.
Kissé el vagy tévedve!
Ha egy férfi a viselt alsóneműtől lesz csak férfi, akkor azt valóban csak hagyják meg neked.
Én fecskét viselek 46 évesen is, és 27 éve testépítek.
Nem mondta még senki hogy férfiatlan lennék.
Gondolom ezt is csak a te értelmi szinteddel rendelkező kisfiúk-kislányok terjesztik.

18-as vagyok. Ja, tehát az a kérdés, hogy milyen fazonút hordjál?! Bocs, de nekem az eredeti kérdésedből ez nem derült ki.
Nos, szerintem olyat hordj, ami neked kényelmes. Próbáld ki őket (ha 40 év alatt még nm tetted meg,) aztán eldöntöd! Hogy egy külső szemlélő szempontjából melyik áll rajtad a legjobban, azt inkább a feleségedtől, nődtől kérdezd, ha van! Az emberiség 99,99999999%-ának, így beleértve az itteni válaszolókat is, totál mindegy, hogy milyet hordasz, úgysem látszik.

Oké, most ez egy elrugaszkodott válasz lesz, de a Calvin Klein modelleken is "bugyi" van, és szerintem baromi szexi.
Nekem a boxer olyan "srácos". Nem csúnya, csak nem annyira férfias. Ha találkoznék egy jólöltözött, helyes pasival, akkor meglepne, hogy boxert hord. Mintha én csinos koktélruha alá sportmelltartót vennék fel.
És azért azt is vegyük figyelembe, kit képzelünk el ilyenben. Chris Evansnél talán mindegy is, mi van rajta, de átlagos Beles Józsin meg a legtöbb dolog rosszul néz ki. Ugyanígy ha mondjuk megkérdeznéd, hogy bikini vagy egyrészes: Pam Andersonon teljesen mindegy, Beles Jankán meg egyik se.
Sztem sokan azért mondják a boxert, mert a férfiasságot úgy definiálják, hogy "ami nem nőies". Ez ilyen görcsös macsóskodás, aminek semmi köze a férfiassághoz, csak mintha tábla lenne a nyakukban, hogy "mi aztán nem vagyunk nők, nem ám!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!