Lányok! Boxer alsó mennyire gáz 40 éves férfin?
Figyelt kérdés
Testhez tapadó típusú.2023. márc. 16. 09:24
12/25 anonim válasza:
Hat en nem lattam "bugyis" ferfiakat eleg sok eve max a strandon a papikat 😀
13/25 anonim válasza:
9-es: te nem naponta cseréled a fehérnemüdet?
14/25 anonim válasza:
Jól mutatja a kérdés egy átlagos felnőtt férfi értelmi szintjét.
15/25 anonim válasza:
13: én pl. nem, csak ha elkezd bűzleni. Van ami 1 hét után se, van ami már másnap. Minden nagy wc után megmosom a seggem.
16/25 anonim válasza:
Ha vizes lesz a gatyóresz a baktériadalmak gyorsabban szaporodnak Sejhaj mosás előtt le kell venni. 9-es voltam.
18/25 anonim válasza:
Csak én nem értem a kérdést?!
Még jó, hogy van rajtad alsógatya! Miért lenne gáz? Valahol elő van írva, hogy bizonyos életkor fölött gáz az alsónemű hordása? Vagy alsógatya helyett tangát kéne hordanod? Vagy komolyan nem értem mire irányul a kérdés...
19/25 A kérdező kommentje:
2023. márc. 17. 07:49
20/25 anonim válasza:
Amit linkeltél, az nem alsónadrág, hanem fecske, ami lényegében egy bugyi. 10 éves kör felett igencsak gáz, ez is, meg a tanga is. Számomra kifejezetten gusztustalan, férfiatlan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!