Mi a véleményetek a GUESS márkáról?
En imádom
Minden ruhám és kiegészítőm GUESS márka
Árát illetően szerintem még igenis a megfizethető kategória,mellesleg tartós és mutatós.
Én pedig akkor buszken jelentem szeretek hirdeto tabla lenni igyen.
Amit en utalok az az amikor megveszek egy markat legyen szo akar dragabbrol is es mondjuk csak egy eppenhogy kis valami jelzi milyen marka vagy amitol rosszul vagyok az az amikor semmi,es csak a benne levo cimken lathato a marka amit ugye senki se lat
Ha bármelyik markatol veszek valamit en csak olyan termekeket válogatok amin jol lathato milyen marka. Tehat akar egy hozza nem erto is felismerheti
Nem azert koltok rá tobbet hogy senki senki se lassa mennyit koltottem 😄
Vegyesek az érzelmek. Vannak jó cuccaik, meg vannak botrányosak. Férfi cuccaik tűrhetőek (Férfiként mondom ezt), egykét darab kimondottan tetszetős. Nincs semmilyen Guess holmim. Más márkákat preferálok inkább. De nem tartom kizártnak, hogy valamikor lesz.
A női vonal az 90%-ban igénytelen. Annyira giccses, butikos, hogy már fáj. Bazinagy GUESS övcsatok, minden csillog villog, flitter, szanaszét szakított farkerek, irdatlan nagy GUESS feliratok, melegítőnadrágok, kistököm... Elég cigányos, nem tudom szebben mondani.
És rengeteget hamisítják. Egykét eredeti termék is néha úgy néz ki, mintha saját magának a hamisítványa lenne...
Arról ne is beszéljünk, hogy nagy neves divatházak design-jait, patternjeit kopizzák megállás nélkül.
A szegény ember és a kistinik Guccija.
Már egész olcsón hozzá lehet jutni, cserébe a tudatlanok számára a hatást keltik hogy valami kifinomult, méregdrága darabról van szó.
Nekem két ilyen táskám is volt, egy év után már hordhatatlanul viharvert és rongyos volt mindkettő.
Míg a Zarás táskámat 5 éve hurcolom, és szíja az egyetlen, amin már látszik az idő vasfoga, de ezt elég könnyű cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!