Mi a véleményed az F&F márkáról?
Figyelt kérdés
Szereted, vannak F&F-es cuccaid?2011. ápr. 22. 19:21
1/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, de ízlés kérdése...
2/10 anonim válasza:
Nekem van néhány F&F-es ruhám,szeretem őket. Nem mennek hamar tönkre,és van néhány igazán szép darab köztük. Szóval csak ajánlani tudom. :) És az áruk is jó.
3/10 t.n válasza:
klasszak, és mindig vannak rá kedvezmények is.:)
4/10 anonim válasza:
Melltartóit szeretem, másom nincs onnan.
6/10 anonim válasza:
Van egy gyönyörű kabátom onnan, meg az atlétáik is jók, igen és mindig vannak akciók is.
7/10 anonim válasza:
van sok sok cuccom, csak jó a véleményem a minőségről és az árakról is ;) kabáttól kezdve, melltartók, felsők, nadrágok... mindenvan :)
8/10 anonim válasza:
Az ár/teljesítmény viszonyban ideális. Nekem néhány galléros pólóm van belőle, egy évesek, eddig semmi gondom velük.
9/10 anonim válasza:
sok az undorító holmi, de ki lehet fogni 1-2 jót.
10/10 anonim válasza:
Van néhány felsőm onnét és szoknyám is. Ki kell fogni, mert van ami el van szabva, vagy csapnivaló az anyaga.
De árban azért megfizethető és nekem színben jobban a szívemhez közel állnak, mint a most divatos Tally V., Orsay, Pimkie. (nem beszélve arról, hogy nagyobb méretet /42/is tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!