Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény a Converse márkáról?

Vélemény a Converse márkáról?

Figyelt kérdés
Régóta szemezek a Converse cipőkkel. Mivel nekem még sosem volt ilyen tornacipőm ezért a véleményeteket kérném. Az okés, hogy szép, erre én is rájöttem xD. de minőségben milyenek? Szerintetek jobban megéri egy Converse mint egy "márkájanincs" tornacipő?
2011. júl. 22. 12:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%

szerintem borzalmasan szar a minősége

hamarabb tönkremegy mint egy kínai

2011. júl. 22. 13:01
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
lehet,hogy drága, de akkor is tucat
2011. júl. 22. 13:07
 3/15 anonim válasza:
38%

Nekem van és tényleg szar már a minősége.

Állítólag eladták a kínaiaknak ezért ilyen gagyi.

Állítólag onnan tudod, h eredeti amerikai, hogy fadobozban van meg nem 15 ezer ft hanem vagy 30.

2011. júl. 22. 13:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én converse cipőm már majdnem 2 éves, és még csak most repedt meg az egyik oldalon egy picit a műanyag... nagyon szeretem, sokat hordtam/hordom ezért a sarkánál a szövet is elég ramaty állapotban van már, de az nem zavar. Nekem megérte, és kit érdekel hogy tucat...? Tetszik és kész:) 18/L
2011. júl. 22. 13:16
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

...............................

komolyan az ilyen hater nyomorékok takarodjanak már el innen :D szerintem nekik csak nincs pénzük conversre azért mondják hogy szar... pff :DDD

nekem kb 5 cipőm van/volt ami converse és 2-3 évnél hamarabb egyik se jött szét :))) nagyon megéri :D

2011. júl. 22. 13:39
 6/15 A kérdező kommentje:
13:39es akkor jó*-*
2011. júl. 22. 13:43
 7/15 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszenek. de ha neked igen akkor vedd meg.
2011. júl. 22. 13:47
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Én imádom őket, van is 4 conversem :) De semmiképpen se vegyél vékonyított talpút! Azzal én nagyon bebuktam, az ment tönkre a leghamarabb, meg az odlalán van 2-2 kis lyuk, hogy szellőzzőn, de teliment minden szarral. Viszont a többi, ami vastag talpú, azokat nagyon imádom, szinte már rongyosra hordtam, és semmi bajom nincs vele :)
2011. júl. 22. 14:03
 9/15 hot_kiss ***** válasza:
58%

Az csak részletkérdés, hogy már tucat és tömeg és satöbbi, de már nagy rakat sz@r az egész márka.

Már olyan nagy kereslet van rá, hogy aki nem rég (fél éve) vette, annak hamar tönkre is megy, mert az olcsó kis gagyit ugyanúgy eladják konzervnek, mint az eredetit.

Az eredetin ha jól tudom legalább 5 helyen fel van tüntetve a konzerv embléma.

Ha hozzám vágnának egy konzerv cipőt, akkor logikusan el hordanám, de magamtól biztosan nem vennék.

És nem biztos, hogy irigyek vagy nem telik nekik rá, csak ez a véleményük.

Az meg hogy egyeseknek két éve vagy régebb óta van, valószínű azért bírja ilyen jól, mert akkor még nem volt ennyire felkapott és több volt az eredeti, mint a kamu.

2011. júl. 22. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

nov 15óta ilyen van nekem, első converse cipőm

http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk&feature=channel_v.. régóta ki volt már nézve, csak most tudtam megvenni, meg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom

következő ilyen lesz http://www.youtube.com/watch?v=lP4yBdYQ9TA aztán fehér kék sima fekete vászon.

Szerintem bármelyiket is veszed jó választás lesz

Kérdező írtam privátot

2011. júl. 22. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!