Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény a Converse márkáról?

Vélemény a Converse márkáról?

Figyelt kérdés
Régóta szemezek a Converse cipőkkel. Mivel nekem még sosem volt ilyen tornacipőm ezért a véleményeteket kérném. Az okés, hogy szép, erre én is rájöttem xD. de minőségben milyenek? Szerintetek jobban megéri egy Converse mint egy "márkájanincs" tornacipő?
2011. júl. 22. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy fos.

Tucat

És ahhoz képest drága, hogy milyen szar minőség.

3 éve vettem egy converset mikor még nem volt akkora divat, kb 2 hétig tartott. 20 ezerért vettem. És ne gyertek azzal, hogy nincs rá pénzem, mert ennyi pénzért már veszek egy sokkal egyedibb,stílusosabb cipőt.

2011. júl. 22. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a stílusa...

Nekem 2 hét után sem jött szét pedig hordtam.

Megkérdezhetném hogy milyen converse cipőt vettél ami ilyen hamar szétment?

2011. júl. 22. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 is, egy vászon meg egy bőr. Az volt velük az egyetlen gond, hogy a sarkánál kikopott (belül), de az az én hibám, mert mindig hülyén húzom le a cipőket. Viszont visszavittük a boltba, ahol vettük, és megcsinálták a sarkát. Azóta egyikkel sincs semmi gond, hordom is őket.
2011. júl. 23. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek. Conversem még nem volt,de van vékony tornacipőm meg van bélelt lehajtható télre. Én mindkettőt nagyon szeretem és kényelmes :)
2011. júl. 23. 19:06
 15/15 anonim válasza:
Szerintem a Converse egy szar. Tavaly vettem egy bakancsot 29 ezerért, 3 hónapig bírta. Utána becseréltem egy batmenesre, az 5 hónapig húzta. Múlthéten végre megjött megint az eredmény, hogy jaj tényleg szarvolt a cipőd, levásárolhatod.. Vettem belőle egy fehér Gorillazos Converset. Múlthét Csütörtökön, és már elengedett a ragasztás egy jó 2 és fél 3 centi hosszan és kb 1 centi mélyen. Ha tetszik vegyél, de ne számíts nagy minőségre, és irritáló 3 havonta szaladgálni vele vissza..
2012. okt. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!