Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki sportos jellegű cipőt...

Ciki sportos jellegű cipőt farmerhez felvenni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
már miért lenne ciki?én mindig így öltözködök,soha nem éreztem cikinek,sőt egy fia lenéző pillantást sem kaptam emiatt :)
2008. dec. 28. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.

Gondolj bele akkor már sokkal cikibb farmerhez (ami cseppet sem nevezhető elegáns viseletnek) magassarkút venni. Mégis divat.

Sportcipővel is jól néz ki. Senki nem fog lenézni téged, sokan arra gondolnak ilyenkor, hogy "na végre egy rendes nő aki nem töri ki a nyakát tűsarkúban hanem normális cipőt vesz fel" :)))

2008. dec. 28. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. A famer nem ünneplő de nem is sportruha úgyhogy felveheted arár sport(os) cipővel vagy feketével is.
2008. dec. 28. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
apsz nem ciki:D én is mindig így hordom
2008. dec. 29. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én is így hordom sőt sok mindenki így hordja szvaj csakbátran:)
2008. dec. 29. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg a farmert bőrcipővel hordták, valójában az passzol hozzá (a felmenőim okítottak ki erről, szóval ők már csak emlékeznek rá!), de ma már a farmert az emberek bevették a hétköznapi, laza öltözködésbe, szóval megfelel egy sportos jellegű cipővel. Szinte már teljesen kötetlen, hogy milyen cipőt párosít hozzá az ember, bakancs, bőrcsízma, westerncsízma, tornacipő, tűsarkú, sportcipő...egyiket sem nézik megbotránkozva az emberek.
2009. jan. 4. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. aug. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!