Milyen cipőt lehet felvenni fehér trapéz szárú farmerhez?
Figyelt kérdés
semmi magassarkú mert csak 15 éves vagyok xd2010. dec. 26. 20:03
2/17 anonim válasza:
Szupermuffin ez trapéz szárú. Ez még retro. Ez nem csőnaci és a trapéz az csak eltakarja a tornacipőt.
Én a sportcipőt ajánlom ami vagy fekete vagy barna.
3/17 A kérdező kommentje:
esetleg ha kepet is mutatnatok nagyon megkoszonnem :D:D:D
2010. dec. 28. 11:57
4/17 anonim válasza:
Én mindig trapéznadrágot hordok. Tornacipővel.
5/17 anonim válasza:
Az lesz a Világvége, ha ez a sok elszabott trapéznadrág megint elönti a világot. Én akkor is maradok a cső és a normális farmeroknál, akár még a jó bőszárú farmert(ami még nem trapéz) is felveszem, de ilyen trapézokat ...
6/17 anonim válasza:
az elöttem szólóknak igaza van. a trapéz gatya már a hippiknél sem divat... van pár hippi ismerősöm szóval... ők is mind csőgatyában járnak.: )
7/17 A kérdező kommentje:
na de figyu.en nem azt kerdeztem hogy divat-e meg a trapez nadrag vagy nem.en azt kerdeztem hogy mivel lehet felvenni es errefel 1 normalis valaszt kaptam.pofa nincs gyerekek nektek ;)
2010. dec. 29. 18:30
8/17 anonim válasza:
Lefejelek valamit... Utolsó, a te drága ismerőseid nem hippik. Hippik egyszer voltak, a 70-es évek Amerikájában. Attól, hogy most néhány divatbirka magára aggat néhány békejelet, még nem lesznek hippik.
Kérdező, ne is foglalkozz velük. Hordd csak nyugodtan, tornacipővel akár. ^^
9/17 A kérdező kommentje:
koszi muffin.imadlak *.*
2010. dec. 29. 21:38
10/17 anonim válasza:
szupermuffin te igen gyökér lehetsz tornacipővel? ez komoly? én akkor veszek fel trapéz gatyát ha valami gáz cipőt akarok eltakarni vele. na mind1 jah és mellesleg az én barátaim attól függetlenül lehetnek hippik. ne legyél ekkora bunkó oké muffinka? kössz...
ezt vedd fel hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!