Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sokan miért tartják elfogadtat...

Sokan miért tartják elfogadtatlannak, hogy egy férfi rózsaszín ruhákban és szoknyában járjon?

Figyelt kérdés
Szerinted ez elfogadható?

2023. márc. 26. 15:14
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon várom hogy eljusson a társadalom oda hogy ne kelljen az embernek félni ha a megszokottól eltérően szeretne felöltözni (amit sajnos nemigen gondolnék hogy egyhamar be fog következni)

Én azt vallom :

Mindenki viselje azt amiben jól érzi magát - csak sajnos érthető okokból tartanak egyes emberek az ilyesmitől...

Pl. én fiúként imádok (hosszú) szoknyában és egyberuhában lenni - de csak nagyon ritkán tudom megtenni azt is csak akkor amikor egyedül vagyok otthon

Utcára menni így meg baromira félek megtenni így inkább nem teszem meg

pedig nagyon jól esne... :(

2023. márc. 29. 13:06
 22/45 anonim ***** válasza:

😂

Addig, amíg kereszténység és a heteroszexualitás az uralkodó a Földön, addig ti erről csak fantáziálhattok.

Műtesd át magad nővé, aztán bármikor felvehetsz utcára szoknyát.

2023. márc. 29. 13:43
 23/45 anonim ***** válasza:
73%

16 vagyok.

Látom magas labdát dobtam, nem érkezik válasz.

22-es!

Ez így van!

Amíg az egyik legerőszakosabb vallás uralkodik a megvezetett buta befolyásolható embereken, és konzervatív kommunista múlttal rendelkező országban élünk, addig az unalmas szürke, egyhangú és diktatórikus hangulat fog uralkodni.

De! Lehet ez ellen tenni, én például testépítek régóta, és ennek köszönhetően gyakorlatilag bármit felvehetek, mint az “egyenjogú” nők.

2023. márc. 29. 14:28
 24/45 anonim ***** válasza:
93%

Senkit nem érdekelnek a buta keresztények bocsika 😃

Inkább nekik kéne elgondolkozni azon, hogy nem egy vallás szerint kellene élni az életüket és emiatt basz.ogatni a szabad embereket.

2023. márc. 30. 06:56
 25/45 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem azért erősödött ennyire mostanában a nőies ruhákat hordani kívánó férfiak száma, mert a nők meg túlzottan elférfiasodtak.

Nem látnak az utcán, a munkában, a barátnőjükön, a párjukon, a feleségükön, a húgukon senkin nőies ruhákat, szoknyát.

Csak a szakadt farmer, oversize borzalmak, kapucnis pulcsi megy, így inkább fel akarják venni ők...

2023. ápr. 1. 13:42
 26/45 anonim ***** válasza:
27%

25.

Pontosan így van.

Én szeretem látni a harisnyát, de mivel a feleségem bhaszik hordani, nem értem miért, de már nem is érdekel, ezért én veszem fel.

Most azért hagyjak ki egy élvezetet az életemből mert kifogtam egy olyan nőt ki nem öltözik annak? Hát nem!

2023. ápr. 1. 20:37
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért öltözködnek úgy hanem mert nekik ez tetszik, ekkora buta embereket komolyan 😃
2023. ápr. 2. 07:22
 28/45 anonim ***** válasza:
45%

Valószínűleg a lányokon még jobban tetszene nekik, de rajtuk nincs lehetőségük látni.

Maguktól nem veszik fel, azt meg kikérik maguknak, ha szólnak nekik, hogy öltözzenek nőiesen.

2023. ápr. 2. 07:26
 29/45 anonim ***** válasza:

Szerinted mindegyik nő olyan ruhában járkál amiket te találomra leírtál? Nem tudom szoktál e utcára lépni de rengeteg nőies nőt látni, harisnyában, magassarkúban, szoknyában, egész ruhában stb.

Ennek hiánya miatt senki nem fog elkezdeni így öltözködni, ha igen az azért van még mindig mert tetszik neki és a ruháknak nincs neme. Buta szar.

2023. ápr. 2. 07:36
 30/45 anonim válasza:
59%

Én is hordanám szívesen a több szoknyámat is,de nem merem felvenni nyilvánosan.. Mellesleg lehetne több ruhadarabbal is párosítani,mint egy testnadrág,vagy combzokni pl.

Mostanság sok híres személy is mutatja,hogy bizony lehet azt is hordani, sőt,Kiltet,mint férfi szoknyát is lehet kapni magyar webshopon. Külföldieken meg már megjelent pár helyen a gender semleges ruházat is. Remélem én is,hogy minél hamarabb elfogadják az emberek..

Elég szomorú,hogy ilyen országban élünk, ahol ennyire diktatúrikusa helyzet,de szerintem, ha minél több ember használná a vonzás törvényét, lehet, hogy gyorsabban bekövetkeznének a pozitív dolgok,amiket szeretnénk elérni. Egyedül nehéz,de együtt már könnyebb minden. Teremtsük meg mi magunknak. :)

2023. jún. 11. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!