Szerintetek gáz ha egy hetedikes lánynak babarózsaszín sulistáskája van?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 18:51
1/10 anonim válasza:
Nem. Az egy szép szín, én 23 évesen is szeretem.
2/10 anonim válasza:
Dehogy gáz, szerintem tök cuki, én is hordanám (17 évesen), pedig nem is valami lányos a stílusom alapvetően, de az egy szép szín.
3/10 anonim válasza:
Vidám szín. Én is szeretem 25 évesen,és szívesen hordok rózsaszín ruhákat is.
5/10 anonim válasza:
Szio,
En mint taska tervezo es tapasztalattal rendelkezo irom neked.
Nyugodtan es orommel viseld.
Kedvencem amikor egy idosebb holgyet rozsaszinben latok feloltozni. Gyonyoru es fiatalíto! Megszepiti!
#önbizalom #színes #rózsaszín
8/10 anonim válasza:
A hetediket lány az egy gyerek. Miért lenne gáz, ha egy gyereknek babarózsaszín táskája lenne??
9/10 anonim válasza:
Én nem szeretem a rózsaszín semmilyen árnyalatát, sosem volt semmim rózsaszín, ugyanakkor mindig is hittem abban, hogy mindenki azt szeret és azt hord, ami jól esik, tehát nem gáz, aki meg azt mondja, hogy gáz, az maga gáz! :)
10/10 anonim válasza:
Attól függ, ha van rajta My little pónis minta vagy egyéb dolog ami utal arra hogy kicsiknak készűlt akkor igen, de egy sima táska nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!