Hol tudnék találni rózsaszín férfi papucsot?
Ne is foglalkozz az elsővel és 3. al kérdező, konzi hungaristák akik színekben keresik a férfiasságukat, ami elég instabil ezek szerint ha színekben mérik.
Nézz szét nagyobb üzletekben mint a office shoes, Sinsay, Cropp, Bershka stb. legvégső esetben keresel neten about youn, ecipon, office shoes oldalán.
Nagyobb cipőboltokban, esetleg plázákban nézz körbe, ott a választék is jobb.
Amúgy nem értem miért csak 40-ig van méretezve, persze kékből meg van 30-tól felfelé..
Én nem viselem,de elfogadom hogy fiúk felvesznek rózsaszínű dolgokat.
Nem is állítom hogy b.zi vagy.
Csak azt nem értem hogy mi a feszkes fenéért annyira fontos,h rózsaszín legyen az a papucs??
Nem tökmindegy bmeg otthonra?Egy papucs, oszt jólvan.Veszel kéket vagy sárgát vagy hupililát mittomén, ami van a méretedben.
4.
A nőktől is megszoktad kérdezni, hogy mi a fészkes fenéért vesznek fel kék színű ruhákat?
Ha mondjuk nem b.zik?
Ha már nem a kérdésre felelsz.
#4 Ugyanezt a kérdést felteheted minden olyan dologgal kapcsolatban, amit otthon használunk, és a szűk családon kívül más nem nagyon lát.
Miért épp azt az ágyneműt vesszük? Minek vesz az ember márkás fehérneműt? Nem mindegy, milyen színű a pöttyös bögre?
Nyilván nem mindegy, az illetőnek az tetszik, az adott termék okoz neki örömet, ezért azt kutatja fel, azt vásárolja meg.
Esetemben nem erről van szó: nincs bajom a rózsaszínnel, de pusztán magamtól aligha hordanám. Azért van szükségem ilyesmire, mert a mi házunkban megfordulnak időnként olyan családtagok, ismerősök, akik veled ellentétben megragadtak 1970-ben. Őket kiválóan lehet bosszantani az ilyesmivel.
Értem.Dehát ha nincs akkor nincs.Hiába tetszik egy agynemű ha nem tudom sehol megvenni.Ettől még nem fogok az ágyamba befeküdni ágynemü nelkül.
Annyit tudsz csinálni hogy szerzel anyagot és varratsz.
Mondjuk olyat aminek a talpa is vmi vastagabb szövet vagy textil,mamuszféle.Ez olyan szobapapucsféle lenne.
8-as vagyok.
Viszont a kérdésem betalált, látszik a diszkriminatív hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!