A húgom mikor növi ki már ezt a "rózsaszín korszakot"?
Majd 15 évesen jön a fekete korszak.
Amúgy meg ne legyél ennyire bizonytalan, próbálj egy kis önbizalmat szerezni.
Te nőhetnéd már ki ezt a hülye korszakot. Mi az, hogy azért szégyelsz egy kisgyereket mert rózsaszinben van? Brutálisan éretlen vagy kedves kérdező!
20 évesen rendszeresen vagyok full rózsaszínben, nem szégyenlem és ilyen baromságot még nem hallottam.
Kérdező, nem tudom, hogy mikor nővi ezt a korszakot.
De ez tényleg nagyon rossz tulajonság, hogy szégyeled, hogy rózsaszínben van a húgica.
Én nagyon régóta nem szeretem magamon a rózsaszín ruhákat, de másokon el tudom fogadni. Főleg egy kislányon. 3 éves, a többi társa is valószínűleg hasonló cuccokat hord, ezért ő is ilyet akar. Az már tényleg gáz lenne, ha a szülei erőltetnék. Rám egy ideig próbálták, de ilyen 5-6 éves korom körül leálltak vele és kompromisszumként néha kellett felvennem csak olyan ruhát, amin van némi pink, mert megörököltem őket, aztán 14-15 éves korom óta nem birtoklok ilyesmit hálisten.
Amúgy manapság srácokon, férfiakon se ciki már ez a szín. Ez preferencia kérdése. Ha valakinek tetszik, felveszi, ha nem, akkor nem. Én se fogok nem elmenni öcsémmel vagy bátyámmal valahova, mert az egyik terepgatyát hord, a másik melegítőt, én pedig farmerban vagyok. Ezek nagyon lényegtelen dolgok szerintem a hétköznapi életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!