Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A húgom mikor növi ki már ezt...

A húgom mikor növi ki már ezt a "rózsaszín korszakot"?

Figyelt kérdés
3 éves szóval sejtem még sokáig, de csak rózsaszín szép színes csillám cuccokat hord, már nekem szégyen ha vele kell mennem valahova. Általában ezért rázom le a családot nem akarok ekkora szégyen mellet lenni...

2022. jún. 16. 18:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Itt egy szégyen van, az pedig te vagy. Jobb is, ha nem traktálod őket a marhaságaiddal... Mi közöd hozzá, ki mit vesz fel?
2022. jún. 16. 19:01
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy....
2022. jún. 16. 19:02
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Majd 15 évesen jön a fekete korszak.

Amúgy meg ne legyél ennyire bizonytalan, próbálj egy kis önbizalmat szerezni.

2022. jún. 16. 19:16
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a rózsaszín és/vagy csillogós cuccokat, pedig 19 vagyok. Nem biztos hogy kinövi, nem tudom hogy miért szégyen egy szín (??)
2022. jún. 16. 19:29
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Te nőhetnéd már ki ezt a hülye korszakot. Mi az, hogy azért szégyelsz egy kisgyereket mert rózsaszinben van? Brutálisan éretlen vagy kedves kérdező!

20 évesen rendszeresen vagyok full rózsaszínben, nem szégyenlem és ilyen baromságot még nem hallottam.

2022. jún. 16. 19:30
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem tudom, hogy mikor nővi ezt a korszakot.

De ez tényleg nagyon rossz tulajonság, hogy szégyeled, hogy rózsaszínben van a húgica.

2022. jún. 16. 19:34
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín egy kedves vidám szín. Korhoz nincs kötve. Inkább örülj, hogy ilyen aranyosan kislányosan öltözik. Én is szeretem felnőttként a rózsaszínt, a feketét már kevésbé.
2022. jún. 16. 20:20
 8/29 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Nemtom milyen gyerekkori trauma kell ahhoz, h valaki utálkozzon egy 3 éves gyerek ruhaválasztásán, de szerintem kezdj el dolgozni rajta.
2022. jún. 16. 21:26
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon régóta nem szeretem magamon a rózsaszín ruhákat, de másokon el tudom fogadni. Főleg egy kislányon. 3 éves, a többi társa is valószínűleg hasonló cuccokat hord, ezért ő is ilyet akar. Az már tényleg gáz lenne, ha a szülei erőltetnék. Rám egy ideig próbálták, de ilyen 5-6 éves korom körül leálltak vele és kompromisszumként néha kellett felvennem csak olyan ruhát, amin van némi pink, mert megörököltem őket, aztán 14-15 éves korom óta nem birtoklok ilyesmit hálisten.

Amúgy manapság srácokon, férfiakon se ciki már ez a szín. Ez preferencia kérdése. Ha valakinek tetszik, felveszi, ha nem, akkor nem. Én se fogok nem elmenni öcsémmel vagy bátyámmal valahova, mert az egyik terepgatyát hord, a másik melegítőt, én pedig farmerban vagyok. Ezek nagyon lényegtelen dolgok szerintem a hétköznapi életben.

2022. jún. 17. 01:13
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egyedüli szégyen te vagy.
2022. jún. 17. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!