A húgom mikor növi ki már ezt a "rózsaszín korszakot"?
Figyelt kérdés
3 éves szóval sejtem még sokáig, de csak rózsaszín szép színes csillám cuccokat hord, már nekem szégyen ha vele kell mennem valahova. Általában ezért rázom le a családot nem akarok ekkora szégyen mellet lenni...2022. jún. 16. 18:51
21/29 anonim válasza:
Akkor Mr., teljesen mindegy. 🤣 Nőlj már fel és szállj le arról, ki mit vesz fel!
22/29 anonim válasza:
Ahogy elnézem, egy kommentelő sincs, aki a te pártodon állna. Ilyen is ritkán van, hogy ennyire egyet értene mindenki a GYK-n.
24/29 anonim válasza:
Az, hogy van-e bátyád, a három kérdés közül egy volt.
De azért azt érzed, hogy valami gond van veled, ha irritál egy három éves kicsi gyerek?
- Ha érzed, akkor rendben, próbálj meg változni.
- Ha fogalmad sincs, miről beszél itt minden válaszoló neked, akkor még nagyon távoli cél számodra az alapvető emberi értékrend sejtés szintű megértése.
25/29 A kérdező kommentje:
valami gond van-e velem? igen erről én is tudok fogyatékos vagyok lol
2022. jún. 23. 20:48
26/29 anonim válasza:
Ez mindent megmagyaráz... Vittek a szüleid szakemberhez rendszeresen? Nem komplett dolog egy színre így kiakadni. Fogmosáskor is undorodsz? Csak, mert ugye az ember szája is rózsaszín belülről.
27/29 A kérdező kommentje:
csak a ruha szín zavar, meg a fal és egyéb dísztárgyaké
2022. júl. 27. 10:27
28/29 anonim válasza:
Irigylem a semmitmondó problémáid, nagyon szuper életed lehet. Megjegyzem te is rózsaszín vagy belülről, mint mindenki.
29/29 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem találj ki magadnak egy másik problémát, ami miatt itt irogathatsz. Mert ezzel nagyon lejáratod magad.
Szeresd a testvéredet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!