Vajon mit gondolna az eladó ha valaki férfiként női bugyit venne?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 22:46
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez érdekli őket,mert lehet ajándékba viszi vagy bármi más.
2/10 anonim válasza:
Hogy ajándékba veszi. Nem kell ezt túlgondolni.
3/10 anonim válasza:
Amíg nem kérdezi meg, hogy hol a próbafülke, addig semmit.
4/10 anonim válasza:
Én is vettem már bugyit, melltartót a feleségemnek.
5/10 anonim válasza:
Nem fog vele foglalkozni. Neki az egy ugyanolyan árucikk, mint az élelmiszerbolti eladónak a kifli. Ő sem fog azon agyalni hogy vajon miért kiflit és miért nem zsemlét vettél.
Ezen kívül nem tiltja semmilyen jogszabály a fehérneműk vásárlását. Simán veheted a barátnődnek/feleségednek/lányodnak ajándékba.
7/10 anonim válasza:
Bolti eladó vagyok a női fehérnemű osztályon. Sok férfi vásárol bugyit, fehérneműt. Semmit nem gondolok ilyenkor, nő a forgalmam.
8/10 anonim válasza:
A feleségem is szokott nekem alsónadrágot venni. Gondolom, hogy erről se gondolnak semmi különöset.
9/10 anonim válasza:
#7-es! Szia kollegina! ha egy pasi vesz nálam egy piros bugyit, és még rábeszélem hogy vegyen egy feketét is. :-)
10/10 gungasam válasza:
Talán megfordulna a fejében, hogy transzvesztita vagy...esetleg fetisiszta, vagy szimplán hülyének nézne. Mindegy, eladná a bugyit neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!