A Decatlonos eladó csak jót akart, hogy ne vegyem meg a majdnem 39-es "gyermek" sportcipőt?
A gyermekrészlegre voltak kirakva jó áron márkás sportcipőt, voltak egészen 39-ig méretezve, kinéztem egyet és jó volt az ára is.
Az egyik eladótól kértem segítséget, aki azt javasolta, hogy ne vegyem meg, mivel nem vagyok pillesúlyú, így a "gyerek" cipő hamar tönkre megy és nincs jótállás ebben az esetben.
Ezt tényleg így van, vagy csak kamu, hogy a drágább "felnőttet" vegyem meg?
Szerintem kamu. Én is vettem párszor gyerekruhat, egyszer volt hogy az eladó meglepodott, de semmi ilyesmi nem volt.
A gyerekek meg egyébként is jobban nyúzzák a ruháikat. Egy felnott esetén meg évekig kiszolgal, de minimum 2-3 szezont.
#2 azért a ruha meg a cipő nem ugyanaz.
Kérdező, igaza volt az eladónak.
Ha csak sétálni akarsz benne, akkor semmi bajod nem lesz a gyerek cipőtől.
Ha edzeni, főleg, ha olyan sportot, ami futás intenzív, akkor számolnod kell azzal, hogy a gyerekre méretezett cipőben kevesebb, vékonyabb, és rosszabb minőségű csillapítás van, emiatt jó esetben csak gyorsan tönkremegy, rossz esetben EÜ problémád lehet a csillapítatlan cipőtől.
"Ha te 80 kiló tömörháj vagy 39-es lábbal akkor valóban problémás lehet ha pl gariztatni kell."
A gariból pont nem lesz probléma, simán közölheti, hogy a gyereke hordta a cipőt, nem kell a garanciánál bemutatni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!