Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lenti lábbeli mennyire...

A lenti lábbeli mennyire felel meg tavasztól őszig hordásra, tehát nyárra is, időnként rövidnadrággal?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 12. 11:38
 1/9 A kérdező kommentje:
A fent látható egy ideje nem érhető el a megfelelő méretben így az alábbi cipő (bakancs, csizma?) is esélyes.
2023. márc. 12. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
2023. márc. 12. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nyáron belerohad a lábad a melegben. Max tavaszra és őszre jó, de nem nyárra.
2023. márc. 12. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdező!!

Nekem még az első linken lévő cipő is iszonyat k*rva jó na de a másik link az meg álom!

Lehet én is egyszer beszerzek egy hasonlót ha nem bánod:D

Na de a kérdésre nem válaszoltam.

szerintem minden évszakban el lehet hordani, (télen maximum amiatt nem ajánlott meg csúszhat)

Tehát tavasszal és én nyáron is azt mondom hogy ha szar idő lesz a nyáron pl vihar, esős idő nyugodtan felveheted mivel nem tudom mennyire vagy jártas ezekbem a témákban, de sokszor az igazi rendes bőr cipőben jobban szellőzik a láb is mint a vászon, sportcipőkben szerintem.

Szóval röviden tavasztól,nyáron, őszig szerintem lehet hordani.

Ez saját véleményem és én is fogom szerintem nyáron esős időben hordani a steel bakancsomat mert kényelmes és imádom.

2023. márc. 12. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele baj. Ugyanezt vagy hasonlót hordok csak Docmartensbe.
2023. márc. 12. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron a legnagyobb melegben is
2023. márc. 12. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bőr, úgyhogy elvileg jól szellőzik. Én csak azért nem venném meg, mert szerintem nyáron a nyári ruhadarabokkal elég hülyén mutat egy ilyen bakancs/bokacsizma fazonú cipő. De szerencsére senkit nem érdekel az én véleményem, úgyhogy ha neked tetszik akkor fel lehet venni nyáron is.
2023. márc. 13. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron ez nagyon meleg

De tény hogy mindíg is volt egy divat irányzat az utóbbi 40évben hogy ilyen bakancsot

Vagy martenst akár kis nyári ruhával hordtak a merészek.

Vagány a bakancs egyébként

2023. márc. 14. 15:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Megrendeltem, nemsokára megjön. 1460-as Martensem van, de ez már nem angol gyártmány, meg is látszik a minőségén. 8 soros robosztusabb ezért csak késő ősztől tavaszig hordtam.
2023. márc. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!