A lenti lábbeli mennyire felel meg tavasztól őszig hordásra, tehát nyárra is, időnként rövidnadrággal?
Kérdező!!
Nekem még az első linken lévő cipő is iszonyat k*rva jó na de a másik link az meg álom!
Lehet én is egyszer beszerzek egy hasonlót ha nem bánod:D
Na de a kérdésre nem válaszoltam.
szerintem minden évszakban el lehet hordani, (télen maximum amiatt nem ajánlott meg csúszhat)
Tehát tavasszal és én nyáron is azt mondom hogy ha szar idő lesz a nyáron pl vihar, esős idő nyugodtan felveheted mivel nem tudom mennyire vagy jártas ezekbem a témákban, de sokszor az igazi rendes bőr cipőben jobban szellőzik a láb is mint a vászon, sportcipőkben szerintem.
Szóval röviden tavasztól,nyáron, őszig szerintem lehet hordani.
Ez saját véleményem és én is fogom szerintem nyáron esős időben hordani a steel bakancsomat mert kényelmes és imádom.
Nyáron ez nagyon meleg
De tény hogy mindíg is volt egy divat irányzat az utóbbi 40évben hogy ilyen bakancsot
Vagy martenst akár kis nyári ruhával hordtak a merészek.
Vagány a bakancs egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!