Divatos még a farmerkabát vagy farmerdzseki és farmernadrág összeállítás?
Figyelt kérdés
ha igen akor milyen pólót, cipőt szoktatok felveni hozzá?2010. okt. 6. 16:39
1/11 anonim válasza:
Én nem tudom divatos e de pl ma is abba megyek csavarogni. :)
3/11 anonim válasza:
Őszintén?
Ki a f*szt érdekel? Jól áll? Jól érzed benne magad?
Igen? Igen? Akkor nincs miről beszélnünk. :D
4/11 anonim válasza:
Igen, idén újra diavtba jött, de úgy trendi (bár itt az meberek nagy része lesz*rja), ha a nadrág és a felső kicsit eltérő árnylatú.
5/11 anonim válasza:
Én megcáfolnám aki azt írta hogy idén újra divatba jön. Ezt mondták az extra trapéz gatyákról is és sehol semmi. Szerintem a farmert farmerrel ideje is leáldozott. Nekem mondjuk sosem tetszett.
6/11 anonim válasza:
a double denim (alul, felül farmer) az mindig egy nagybetűs nem. Bár ha nagyon eltér az árnyalatuk akkor esetleg elmegy de akkor meg minek.
8/11 anonim válasza:
persze hogy divat, farmert farmerral és még egy kis farmer xD
9/11 anonim válasza:
Simán viselhető és akár hagyományos, akár sportcipővel is jó.
10/11 anonim válasza:
hát.. én nem nagyon hordom ezt így..
de amint már előttem is mondták kit érdekel-e h divat e vagy sem.. vedd fel ha neked úgy tetszik :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!