Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így jó összeállítás, vagy...

Ez így jó összeállítás, vagy már túl színes?

Figyelt kérdés

Sötétkék,koptatott,csőszárú farmer+citromsárga topp+kék boleró+barna pulcsi+barna kabát+piros táska+fekete csizma?

Suliba gondoltam,szeretnék csinos lenni holnap:)

Úgy gondoltam,hogy a hajam kivasalom és valami szolid sminket csinálok reggel.

Jó ez az összeállítás?

15/L

2010. febr. 24. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Huh, nekem ez nagyon színesnek tűnik :-S

bocs

2010. febr. 24. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

A kék és a citrom jól meg egymáshoz azt tudom.Csak az a baj,hogy kabátom csak barna van.Viszont táskám van krémszínű is.Az jobb lenne,a piros helyett?

2010. febr. 24. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
aga
2010. febr. 24. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
a piros táskát cseréld ki
2010. febr. 24. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem nem vészes. amíg van rajtad barna, addig úgyse látszik a sárga felső.. és így csak farmer + barna + piros.. nem olyan hű de rikító.. ha meg leveszed a pulcsid, akkor farmer + sárga + kék (+ piros). Szerintem nincs vele semmi gáz.
2010. febr. 24. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
uhh az a piros táska nagyon nem megy a képbe..iggen a másikat vidd magaddal.Az úgy nagyon színes,de a másik táskával én is felvenném az összeállítást.:)
2010. febr. 24. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a bolerora már nem vennék pulcsit és a piros táskát lecserélném arra a másikra, amit írtál.

első voltam :-)

2010. febr. 24. 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor a krémszínű táska lesz:)

A pulcsin még gondolkodok.Csak az a baj,hogy van amikor kicsit fázok a boleroban,a tanárok meg nem engedik,hogy felvegyük a kabátot,nehogy megfázzunk utána kint.

2010. febr. 24. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
hmmm micsoda vas logika akkor inkább a teremben fázzatok meg...-.- bazz miazhogy megtiltják??! amugy sztem a kabátnak nem kell mennie a cucchoz ami alatta van, mert egyszerre a kettőt elég nehezen lehetne látni
2010. febr. 24. 18:34
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ!!

Hát igen...van egy pár begyöpösödött tanárunk,aki olyan hülyeségeket szokott mondani,hogy már nem tudjuk mit csináljunk,hogy röhögjünk:) De a legjobb amikor elmond valamit és 3perc múlva az ellentettjét találja jónak xD

2010. febr. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!