Jó ez az összeállítás vagy túlzás a mini egy házibuliba?
Házibuliba megyünk a barátommal szilveszterkor és még nem tudom igazán,hogy mit vegyek fel!Gondoltam egy miniszoknyára,fekete harisnya, az oldalán virágokkal,magassarkú csizma meg egy fehér,ejtett vállú felső.Ez nem túlzás?A másik összeállítás ugyan ez,csak egy fekete selyem térdnadrággal!Szerintetek melyik a jobb,vagy valami más ötlet?Milyen legyen a sminkem és a hajam?
Kérlek,hogy minél többen válaszoljatok!Köszönöm!
16 éves vagyok és a barátom szerint jó alakom van!
A harisnyám olyan,hogy az oldalán egy vonalban végig kis ezüstös virágok vannak,szóval semmi extra,de szerintem szép.
A szoknya egy sötétebb színű farmerszoknya.
A hajam alapból félhosszú,barna,de szerdán megyek fodrászhoz egy kicsit megigazíttatni!
Akinek van még ötlete,az írjon!
Köszi!
szerintem vedd fel a szoknyát a harisnyát és a magassarku csizmád :) az tökéletes, de felsönek valami feszülöst vegyél ami kiemeli az idomaid :DD mivel egy szexi szoknyához és cipöhöz olyan felsö is való, az ilyen ejtett vágásu felsök pedig ha egyre gondlunk tul lazák és inkább olyan vaágnyak, egy farmerhoz meg egy lapostalpu cipöhöz eléggé jol állnak :)
a hajad nemtudom milyen szinü például ha festett és két szin van benn például alul más szinübb akkkor nyugodtan a felsö réteget felülre teheted, ha van frufrud akkkor azt hagyd elöl.. és mindenképp vaasald ki a hajad ;)
a szemed pedig sötét legyen huzd ki szemhéjad feketetussal és például sötét kék szemhéjpuder alá arcpirosito pedig szexibbé tesz :)
Van egy nagyon-nagyon jó tippem! Imádják a nők:)
www.youtube.com
itt a keresőbe beírod, hogy "hair tutorial", és kidob csomó hajformázási, és -elkészítési lehetőséget, rövid, hosszú, vagy éppen göndör hajra.
De ha a "makeup tutorial"-t írod be, akkor pedig hasznos videókat nézhetsz meg, amin lépésről-lépésre bemutatják a sminkeléseket.
Nézzetek rá, és egész nap azt fogjátok böngészni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!