Szerintetek ciki ha valaki pólót vesz rá a hoodie-ra?
Kérdezd meg Hoodie Pamelától.
2023. márc. 7. 20:23
12/24 A kérdező kommentje:
Mi nem érthető ezen egyébként? Öl*lős k*rva leszek 18 évesen, öl*lős táncosnő és Wolt kajadíler leszek amikhez másmilyen munkaruhák vannak! (Jelenleg 16 vagyok.) A H*gBar-hoz hoodie kell amire rá van írva, hogy H*gBar, de abban nem kajadílerkedhetek, ahhoz kell egy Wolt Dealer póló. És az öl*lős tánc után a H*gBar-ból egyből mennék kajadílerkedni de szerintem nem lesz lehetőségem átöltözni a H*gBar-ban, legalábbis szerintem nem mindegyikben van öltöző, ezért arra gondoltam, hogy a Wolt Dealer pólót rávehetném a H*gBar hoodie-ra. Az lenne a legegyszerűbb megoldás. Ezért kérdeztem, hogy nem nézne ki-e hülyén rajtam.
13/24 A kérdező kommentje:
Szóval ki mit gondol a fekete pólóról egy lila hoodie-en? Divatos vagy cringe? Az egyik válaszoló azt írta, hogy nem cringe, de több ember véleménye is érdekelne.
Az öl*lős az mit jelent? Öltözős? Öblös? Öklözős? De a H*gBar-t se bírtam dekódolni.
2023. márc. 8. 07:58
Hát en elso vagyok, és addig eljtutottam most hogy pulcsira ra szeretnéd venni a pólót, bocsánat, de hogy mi a f*szom az a öl*lős számomra rejtvény marad örökké.
2023. márc. 8. 09:19
Superman az alsógatyáját hordta kívül, és mégis milyen híres lett.
Szóval nyugodtan vegyed a pulóveren kívülre a trikód. Sőt, a melltartódat vedd legkívülre, úgy lesz igazán extravagáns.
2023. márc. 8. 09:27
Örömmel látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ehhez tolmács kellene 🤣 De mi biztos mind hülyék vagyunk, itt egyedül a kérdező helikopter.
2023. márc. 8. 09:38
18/24 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni azon, hogy öl*lős k*rva??? A Gyakori Kérdések nem engedi elküldeni kicsillagozás nélkül! Te még nem hallottál öl*lős k*rvákról??? Szerinted mit csinál egy k*rva? Öl*lkezik! Elég egyértelmű! A * helyén e betű van, de feleslegesen magyarázok, szerintem csak szórakozol velem, vagy csak szimplán dühös vagy amiért nem kapsz öl*lést és most úgy teszel mintha nem tudnád miaz, vagy pedig egy 10 éves gyerek vagy akit még nem világosítottak fel öl*lésből. Ha az utóbbi, hagyd el az oldalt! :)
Szóval most ezt direkt csináljátok vagy komolyan nem lehet a csillagozás miatt érteni amit írok?😭 Próbáljátok meg az agyatokkal behelyettesíteni a betűket! Vagy másoljátok ki a szöveget, tegyétek be egy szövegszerkesztőbe és a k*rva szóban a csillag helyére tegyetek u betűt, az öl*lős szóban meg a csillag helyére e betűt! Nem nehéz! És lehet értelmezni! Nem tudom máshogyan leírni, a Gyakori Kérdések nem engedi elküldeni ha nem csillagozom ki!
19/24 A kérdező kommentje:
A H*gBar szóban a csillag helyére meg u betű! De szerintem ti ezt most direkt csináljátok...
Mondjuk ha nem ugyanúgy írtad volna le 6x, hanem például átfogalmazod, az esetleg segített volna. És nem biztos, hogy azokkal van baj, akiknek nem a mindennapi életük része ez a téma...
2023. márc. 8. 23:28
Kapcsolódó kérdések: