Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itthon miért ilyen drága...

Itthon miért ilyen drága minden ruha?

Figyelt kérdés

Mondjuk angliában leárazáson vettem 6ezerért tök divatos magasszárú nike cipőtt, itt ha ugyanazt már 15re leárazzák 25ről, majd bepisilnék örömömben. És azért a bérek baromira nem egy szinten vannak.

Szóval a ruhák külföldön eleve olcsóbbak, meg még úgy le is értékelik, hogy csak na. Pl. egyik kedvenc cipő márkám a 160eurós csizmáját tél végén 60 euróra leengedte tavaly, itthon meg bementem a márkaboltba és 3(!) ezer forintot engedtek belőle. Ez egy vicc... miért olyan drága itt minden? Én itthon már csak nadrágot veszek, mert azt muszáj próbálnom, minden mást rendelek külföldről és tuti nem vagyok egyedül. Rendesen olyan márkás cuccokat rendelek meg újonnan annyiért, mint itt egy vállfás turiban lenne. Múltkor vettem egy pulcsit 5ezerért, ami itthon leárazáson volt 12. MIÉRT?

2010. okt. 6. 01:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én adjak le? Mármint hova? Nincsenek nagy igényeim, épp erről van szó, hogy átlagos normális cuccnak minősülő dolgokat veszek olcsón külföldön, amik itthon horribilis áron vannak.

Szerintem nem velem, meg velünk van a baj, mikor kifogásoljuk, hoyg olyan országban, ahol háromszor annyit keresnek harmad annyiba kerülnek a ruhák. :O Mert tuti, hogy nem az a normális, amennyiért itt adják.

2010. okt. 6. 20:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Ha a házimozis igényekről beszélsz, akkor meg az nem az én igényem, annyi munka után megérdemel valami hobbit, megkereste az árát, az összehasonlítás volt egy műszaki cikk árára, hogy itthon kétszer annyi az is, nem csak a pár ezres tételek kerülnek többszörösébe.
2010. okt. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!