Kislányom keresztelőjére keresek ruhát. Szerintetek melyik néz ki jól az alábbiak közül? Melyik állhat jól, ha azért szülés után maradt hasam. 170 cm és 79 kg vagyok. Májusban tervezzük a keresztelőt, templomban blézer lenne rajtam.
Gondolom nemrég szült a kérdező, vagyis mostanában a napjait kb macinaciban és lebüfizett felsőben tengeti. Egy nőnek kisbabával nincsen túl sok kimozdulási lehetősége ahova csinosan felöltözhet. Én a szülés utáni kontrollra kisminkeltem magam, pedig csak elbuszoztam a nőgyógyászhoz és vissza, de annyira jól esett kicsit nőiesnek lenni. Biztos akad olyan ruhája a szekrényben ami alkalmas lenne, de szerintem ő szeretne új ruhát venni.
Nekem a fenzys jön be legjobban.
Akakfirmalo alsonemu legyen!! Szorosabb gumis bugyi stb. Push up
Melltarto!!
Fekete dekoltalt ruha legyen!! Egyenes vonalu sztreccs magassarkuva!
Azt hiszem az utolsó, 15-ös válaszoló értette meg igazán, hogy miért kerestem csinos ruhát.
Biztosan lenne ruhám, amit fel tudnék venni. Bár mivel valóban nem olyan régen szültem, ezért maradt még hasam. Így nem biztos, hogy a szebb ruháim ugyanolyan kényelmesek lennének, mint szülés előtt. Fekete szoknya, fehér blúz kombinációt az iskola óta utáltam! :D
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm szépen, hogy megértetted a szándékomat. Te is átélted ezt, ahogy olvasom. Nem tudom, hogy mikor szültél és mekkora gyermeked vagy gyermekeid vannak, de minden jót neked! :)
Terhesen vettem pár ruhát magamnak (kb 8-10 db-ot), de ezt muszáj volt és jól is esett. Ezeken kívül a menyasszonyi ruhám volt utoljára lassan 2 éve, amit vettem magamnak. Szeretnék csinos lenni a keresztelőn. Illetve valószínűleg nyár végén vagy ősszel esküvőre is megyünk, oda is jó lenne ez a ruha, amit most vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!