Kislányom keresztelőjére keresek ruhát. Szerintetek melyik néz ki jól az alábbiak közül? Melyik állhat jól, ha azért szülés után maradt hasam. 170 cm és 79 kg vagyok. Májusban tervezzük a keresztelőt, templomban blézer lenne rajtam.
2023. márc. 3. 09:48
1/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van ötletetek pluszban, kérlek írjátok meg, linkeljétek be! Köszönöm!
2023. márc. 3. 09:51
3/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó link kimaradt a kérdés kiírásánál. Ahogy látjátok főleg sötétkékben gondolkodom. Férjem öltönye is sötétkék, ahhoz illő színt szeretnék.
2023. márc. 3. 09:53
4/18 A kérdező kommentje:
2023. márc. 3. 10:00
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Nem kell túltolni sztem ez csak egy keresztelő, nem a miniszter elnök úr fogadása! :)
8/18 anonim válasza:
Szerintem a light in the boxos lenne leginkább alkalomhoz illő.
9/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valakinek ez rosszul esik, de a kedves 6-os válaszolónak üzenem, hogy miniszter fogadása nem érdekelne ennyire, sőt. Itt a babámról van szó a keresztelő miatt, ezért fontos nekem. Annyira meg nem tudom, hogy melyik fazon állhat jól, ezért tettem fel a kérdést.
2023. márc. 3. 12:54
10/18 anonim válasza:
9-es: na, de mi honnan tudjuk, hogy neked melyik fazon állna jól?!
Másrészt meg 25 ezres koktélruha nélkül egy egyszerű fekete szoknya-fehér blúz kombó ugyanúgy jelezné a babád fontosságát, ha már a ruhán múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!