Szerintetek gáz szülés után haspólót hordani?
Én nem a szülés miatt nem javasolnám hanem a férfiak miatt!
Igazad van meleg van de ők szinte nyakig beöltözve nehogy valamelyik kis testrészük kilátszódjon csendben szenvednek a melegben, a lényeg hogy vegyél példát róluk és próbálj meg úgy öltözködni ahogy ők.
Ha szülés után az alakod meg a hasad kinézete megengedi, akkor nyugodtan hordhatod - attól, hogy szültél, még nem kell úgg öltözni, mintha a saját nagymamád lennél.
Olyan meg mindig van, aki beszól, akármit veszel fel, ezzel nem érdemes törödni!
Én a haspólót ízléstelennek tartom. De nem azért hogy valakinek milyen az alakja hozzá vagy van-e gyereke, hanem ezektől függetlenül.
Ha viszont neked tetszik, akkor horjad, de ezek után is lesznek akik megszólnak érte.
Nem gáz, mondom ezt 30-as anyaként, aki mellesleg duci(kövér na :D ). Max egy picit furi, de csak mert az embereknek szokàsa màsokkal foglalkozni sajàt maguk helyett. :)
Egyébként ilyen beszólàsra, mindig csak azt mondom, hogy " mivel màr felnõtt vagyok, magam tartom el, ezért azt csinàlok ami jólesik". De úgy mondom ezt, hogy az õ szavait ismétlem. Pl. Ha azt mondja, hogy "nem kéne hordani" én azt mondom, hogy " nem kéne velem foglalkozni"... :D
Ha szép a hasad hord.
Olyanok felveszik a haspólót hogy az agyam kifordul és azt ismételgetem magamban hogy miért miért miért?
Ma ia bent volt egy retek igénytelen alja nő a boltba a babkocsival meg a férjével ilyen croptopban de csipő nadrágban azt a striás lógó gyűrt kibuggyanó hasát mutogatta. Undorító volt de a férje hogy nem szól rá ha már vak a nő.
Nem tudom ezek mit gondolnak.. bele néz a tükörbe azt de szexiiibébi vagyok ahhww.
Akinek jó alakja van szép hasa miért ne hordhatná.
Sajnos nekem is van uszogumim ezért nem veszem fel mert nem vagyok vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!