Nagyon normie dolog ilyen cipőt hordani?
Alapvetően nem szeretem a merchöket, nem vagyok különcködő sem, “alter” sem, alapvetően olyan ruhadarabokat szeretek hordani amelyeken nem nagyon látszik a márkajelzés és nem hivalkodó, hanem visszafogott.
Ez a cipő viszont tetszik és amúgy szeretem a Playstation exluzív játékait, szerintem a legtöbben bőven van művészeti érték is…
Szóval tetszik a cipő, de kicsit olyan normie dolognak érezném felvenni.
Ti mit gondoltok? Meg amúgy szerintetek hogy néz ki?
“A normie (ejtsd: normi) az átlagember, aki a közízlést követi, nem ismerője a rétegkultúrának, és idegenkedik a szélsőséges álláspontoktól.“
Bár amúgy nem teljesen ezt jelenti, de a lényeg átjön belőle azoknak, akik egyáltalán nem tudják hogy mit jelent…
A Playstation meg úgy jön ide, ahogy a kettes írta!
Rá is van írva a cipőre hogy ps5, vannak rajta egyéb, a playstationre utaló motívumok, meg eleve a színvilág is a ps5 hangulatát tükrözi.
Ha ilyet hordok, akkor nem olyan mintha egy Playstation fanboy kisfiú a márkahűség jegyében vette volna a cipőt, akinek a személyiségét a márkák és logók határozzák meg?
Mert én nem szeretném, ha ilyen embernek bélyegeznének…
Ha amúgy visszafogottan öltözöm, akkor egy ilyen cipő, felnőtt emberként még belefér szerintetek?
#3.
Ezt jól látod, de az önbizalomhiányomat semmiképpen sem szeretném egy ilyen márkamániás veretős proli stílussal kompenzálni, hanem pont azt szeretném hogyha egy normális visszafogott srácnak látnának az emberek (főleg a lányok)…
De igen, amúgy azt is észrevettem hogy túl sokat foglalkozom olyan dolgokkal, amit az egészségesebb pszichéjű emberek csak úgy lesz@rnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!