Hogy nézzek ki jól? Léccives adjatok tippeket hogy hogyan nézzek ki jól, idősebb lányok tanácsát várom! (értelmes válaszokat várok)
szia!Én csak annyit szeretnék tanácsolni hogy igaz még kicsit fiatal vagy de egye fene.
Vágasd le a hajad ne legyen se hosszú se rövid.
Kicsit fogyózz mármint ne kezdj diétába sporolj foziss kézilabdázz ússz vagy akár gyúrhatnál is.Egyszer kétszer elmész szoliba. És legyél mindíg ápolt. Öltözz a divatnak megfelelően és tecceni fogsz a csajoknak.
Szia!
Először is szerintem súlyt kellene leadnod. Járj el futni, csinálj felüléseket és étkezések után edz fél-1 órát.
A hajadat 1-2 naponta mosd,haj terén próbálkozz tükör előtt, mi áll jól. Szerintem egy rövidebb haj sokkal jobban állna.
Aztán kell neked egy TELJESEN ÚJ stílus. Ahhoz, hogy fiúsabbnak tűnj szerintem hordj sötétebb színeket, kék, zöld, fekete leginkább és mindenképpen KEVESEBB össze-vissza értelmetlen rajzokkal. Ja és kerüld a narancssárgát jó messziről..
Használj parfümöt, vagy valami illatosítót, izzadsággátlót és mosolyogj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!