Hogy nézzek ki jól? Léccives adjatok tippeket hogy hogyan
nézzek ki jól, idősebb lányok tanácsát várom!
(értelmes válaszokat várok)
én pl azokkal szóba sem állok, akik ennyire nem tudnak/ nem akarnak helyesen írni....
2010. okt. 5. 18:35
2/14 A kérdező kommentje:
jajj -.-" tese írnál helyesen hogyha beragadnának a gombok -.-" 2 hiba van benne azaz 3 nem nagy betűs az első mondat, az egyik , hogy előtt nincsen vessző és az egyik hogy-ban beragadtak a betűk és hoyg -.-"XDD
3/14 A kérdező kommentje:
de inkább tanácsokat kérek és nem leszólásokat!!!léccives :)
Valamint az, hogy nem tudsz központozni, és a légy szíves-t sem tudod leírni. Emellett azt is hozzátenném, hogy az első mondatod nem értelmes, legfeljebb akkor lenne az, ha szétszednéd egy kérdő és egy állító mondatra.
Egyébként facebook-on 3 Foltán Dánielt találtam, és egyiknek sem nyilvánosak a képei. Tölts fel valahova külön, és linkeld be ide, mert így senki nem fog véleményt mondani.
2010. okt. 7. 18:33
5/14 A kérdező kommentje:
myvip-en nézd meg és ne a nyelvtannal foglalkozz légyszi...XD
A nők szemszögéből nézem.Legyél indig ápolt válassz olyan hajat ami jól áll neked ne legyen se nagyon hosszú ,mint a nők többségének.De ne legyen kopasz se ,inkább v.mi stílusosat ajánlok,akkor a napi tisztálkodás(fogmososá,fürdés-zuhanyzás,körmök,haj,fog ápoltságára ügyelj!!!!!)És mondjuk v.mi jó ruha msotanába a sportcip farmernadrág és a kockás ing pulcsival a menő +dzseki.Lécci linkelj képet az előttem szóló mondta,hogy facebook-on nincs képed nekem meg myVip-em nincs(töröltem).Köszi előre is. Timi
2010. okt. 8. 16:17
7/14 A kérdező kommentje:
hova tudnék feltölteni???nekem ugy lenne legegyszerűbb hogyha msn-en küldenék, ugy jó???(foltandani96@freemail.hu)
www.imageshack.us
Ha feltöltötte a képet akkor sok linket dob ki. A legelsőt (rövid link) írd be ide.
Egyébként csatlakoznék egy korábbi válaszadóhoz, hogy farmer, ing (de egyszerű "kulturált" póló is jó) és sportcipő, vagy picit "felnőttesebb" cipő bőven jó.
A hajadról meg annyit, hogy elmész egy fodrászhoz, és megkéred, hogy csináljon neked olyan frizurát ami egyszerű, könnyű ápolni és jól áll.
2010. okt. 8. 17:23
9/14 A kérdező kommentje:
[link] ez kb 1 éves fotó azótta nőtt a hajam, lelett vágva most majdnem ugyan olyan mint a képen csak kicsit kissebb és itt van 1 3 hetes kép , csak le lett vágva a hajam és már nem göndörödik
[link] és hát undorodok magamtól :S van tippetek hogy mit csináljak?
10/14 A kérdező kommentje:
jobb oldalról 1-ső én vagyok ( narancssárga póló)
Kapcsolódó kérdések: