Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik nagyobb...

Szerintetek melyik nagyobb márka nincs még "elprolisodva"?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy normális bőr pénztárcát meg egy táskát is, de Calvin Klein, MK, Guess és társait kizártam, mert már boldog boldogtalan azt veszi, persze másodkézből vagy szimplán a piacról replikát, így szerintem ezeknek a márkáknak már nincs akkora értéke. Szerintetek melyek azok a gyártók, akiknek a termékei még időtállóak és még annyira nem hamisítják? Nem muszáj, hogy akkora neve legyen, nem akarok karácsonyfa lenni, a visszafogott dolgokat szeretem, csak bőr legyen lehetőleg, hogy évekik kitartson. A kérdés megfogalmazása tudom, hogy kissé provokatív, a több elérés miatt fogalmaztam durvábban.
2023. febr. 24. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem ragaszkodsz a nagy márkákhoz és pesti vagy(vagy épp erre jársz), akkor az Astorian a blazeket javaslom.

A nagy márkák közül meg szerintem a furla nincs elprolisodva.

2023. febr. 24. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Dr.Martens táskákat és cipőket én nagyon ajánlom (viszont pénztárcájuk tudtommal nincsen), lehet hogy viszonylag sok ember hordja, de egyedül a martens cipőim épek több évesen is és kb. újnak néznek ki, pedig sok-sok márkás cipőt kipróbáltam már.
2023. febr. 24. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Én pont ezért nem veszek nagy márkákat.. főleg olyat, mint pl. alsónadrág, abból a primarkos vagy tescos is megfelel, úgyis hamar tönkremegy, azért kár 2 dbot 45 euróért venni.. legfeljebb valami kisebb sportsdirectes márka vagy lonsdale, bár néha az is pénzkidobás.

Zokni, póló, farmer kb. mind ugyanez.

Szerintem az maga proliság, hogy nem tiszta fehér a póló, hanem hirdetési felületet biztosítok vele a gyártónak, ha meg nincs rajta óriási, jól látható logó, akkor tökmindegy, hogy egy dzseki pull n bear, azért veszem hogy hátha kicsit tovább tart, jobb anyagból van, jobban szellőzik, mint egy legalja tescos.

Farmerből fontosabb a szabás, mint a márka, 1-2 év után nekem a levis 501 is elszakadt, meg a primarkos is kb ugyanaddig bírta, abból nekem a relaxed tapered fit jött be.

Cipőből pl. ott az ecco, vagy ebayen össze lehet szedni jó használt bőr cipőket és azt javíttatni, karban tartani.

Öltönyt meg nyilván helyben valaki megbízhatóval szabatsz, ha szükség van rá.

2023. febr. 24. 13:17
 4/10 NTBS ***** válasza:
Szerintem mindegyik tömegesedett.
2023. febr. 24. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Furla, Ralph Lauren
2023. febr. 24. 19:07
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Nem akarlak elkeseríteni, de a CK,MK, Guess sosem voltak kvanagy márkák, és őszintén, azért olyan kva sokba nem kerülnek, hogy eredetit ne tudjanak csomóan venni maguknak.

A Hermes g-ci drága, mégis boldog-boldogtalannak Birkin táskja van sztem legjobban úgy jársz, ha egy bőrdíszművessel gyártatsz magadnak valami egyedi táskát.

Csakhát ugye azon márkajelzés nincs...

2023. febr. 24. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

“Szóval, nem az alapján veszel magadnak cuccokat, hogy neked tetszik-e, hanem hogy a külvilág hogyan véleményezi.

Idióta.”

Ezzel nagyon sokan így vannak, kb. 10/8 ember csak a márkára megy az h tetszik-e másodlagos csak presztízs márka legyen h lehessen villogni. Közben meg a hitelt alig tudja törleszteni meg vajas zsömlét eszik, ilyen a társadalmunk, csak a látszat számít.

2023. febr. 24. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, a felsorolt márkák alapból soha nem voltak nagy durranások. Műanyag gagyik, viszonylag drágán, de a luxus szinttől azért nagyon messze, mind árban, mind minőségben. Bőrt a legtöbb termékük sosem látott.

A Laoni pl elég jó szertintem, és tényleg bőr táskákat gyárt.

2023. febr. 24. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden népszerű márkát hamisítják, Ralph Laurent, Guccit, Louis Vuittont, boldog boldogtalannak van egy replika taskaja, ruhája az előbb felsorolt markakbol. De ettől te még nem olvadsz be közéjük ha veszel egy eredetit, ne azzal foglalkozz h mások mit mondanak, olyat vegyél ami tetszik.
2023. febr. 24. 23:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy bőrtermék árustól.
2023. febr. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!