Ahogy egyre nagyobb a csóróság, ti se vásároltok már márkás ruhákat?
Figyelt kérdés
Mindenki annyira zárkózott, hogy lesz*rják, h vki szépen van felöltözve vagy igénytelen.2022. nov. 6. 20:09
1/22 anonim válasza:
De veszek. Boss,Karl Lagerfeld,Helly Hansen cuccaim vannak.Nálam nincs csóróság ✌️
2/22 anonim válasza:
Lassan kezdem úgy érezni, hogy a Pepco-Kik-Lidl háromszög marad csak, ami a ruhákat illeti.
3/22 anonim válasza:
Igényesnek lenni nem jelenti azt, hogy márkás ruhákban kell járni.
Alapvető, hogy leginkább kor elvárásainak megfelelő stílus legyen, mindemellett nem szakadt (már, ha a stílus jegy nem ezt tükrözi) és tiszta.
Az megint más kérdés, ha valaki csak olyan emberrel ál szóba aki márkás ruhákat, kiegészítőket visel.
Igénytelenül ezekből is nagyon hamar fel lehet öltözni.
4/22 anonim válasza:
Én sajnos egy márka mániás vagyok. De nekem jó a turis cucc. De van nem márkás cuccom amit imádok. Van hogy olyan cuccokat is találok, amiről meg nem mondaná senki, hogy egy prémium minőség feletti holmi, mert ismeretlen a márkája. Közben újonnan meg irreálisan, józan ember számára megfizethetetlen kategória!
5/22 anonim válasza:
Eddig se márkâs ruhakat vettem, mert szépen felöltözni qrvara nem azt jelenti
6/22 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan drága márkára gondoltam. De vegyünk egy alap adidas polot (bármivel helyettesíthető a márkanév). Azt például egy piacra már nem veszem fel, mert vigyáznom kell arra a márkás pólómra. A piacon meg sok a csöves meg öreg ember, oda jó lesz a régi, lyukas sz*ros pólóm is. Adidast meg felveszem az árkádba mondjuk. Ilyenre gondoltam.
2022. nov. 6. 20:39
7/22 A kérdező kommentje:
És egyre több az igénytelen, büdös ember, akiket kerülgetni kell. Munkahelyre természetesen ingbe és csinosan megyek. Itt a hétköznapokról beszélek.
2022. nov. 6. 20:40
8/22 anonim válasza:
6. Nem veszek fel szétment pólót, ha kimegyek a házból, mert nekem lenne rossz érzés, s nem másokért öltözködök
9/22 anonim válasza:
Szóval sznob vagy. Én tiszta normális ruhát veszek mindenhová. Ruha egy tárgy. Nem fontos.
10/22 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem létezik átmenet az Adidas és a szaros, lyukas póló közt. Kakis, lyukas pólóban amúgy sehol nem illik megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!