Ahogy egyre nagyobb a csóróság, ti se vásároltok már márkás ruhákat?
Figyelt kérdés
Mindenki annyira zárkózott, hogy lesz*rják, h vki szépen van felöltözve vagy igénytelen.2022. nov. 6. 20:09
21/22 A kérdező kommentje:
20as ebbe beletrafáltál, egyik legidegesítőbb, mikor az öregasszony ott lohol a fülembe. Úgyse jut hamarabb sorra.
2022. nov. 7. 20:06
22/22 anonim válasza:
Eddig sem vásároltam mert nem látom értelmét. Jó az Auchan is na. Azt veszem, ami korrektül néz ki és kényelmes. Kell ennél több? Egyedül cipőre szoktam költeni nagyobb összeget. Egyébként tényleg nagy lett a csóróság, egyre csóróbb vagyok. Legalább nem cigizek és piálok. Azt nem tudnám kifizetni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!