Hogy oldjátok meg ezt a jeggingsel?
Figyelt kérdés
Mindenhol ilyen hosszú derekút találok:
De ez állandóan lecsúszik rólam, mert nem csípő.
Viszont letekerni se tudom a szélét, mert akkor kilóg a címke. :s
Tht az kéne, hogy ne csússzon le állandóan, mert az elég bénán néz ki, ha fél mp-ként huzigálom fel.
2010. okt. 5. 17:05
2/5 anonim válasza:
ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy befeletekered. :)
3/5 anonim válasza:
jaja nekem is ez a bajom hogy mindenhol csak ilyen magas derekúak vannak, ezért nem is vettem.. :S.. de ha vki tud olyan helyet ahol lehet kapni normálisat akkor szólhatna! (akár privátban is:))
4/5 anonim válasza:
tekerd befelé!
amúgy szerintem nagyon undorítóan néz ki:S ráadásul minden csaj ilyenben járkál a mai lányok már egyáltalán nem egyediek:S
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi majd kipróbálom, bár szerintem úgy is csúszkálni fog.
Utolsó: Csak mert másoknak van nekem már nem is lehet?
Engem nem érdekel, hogy tömegcikk e vagy sem, nem ugyanazokhoz veszem fel mint ők és nem minden napos viselet nálam.
2010. okt. 5. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!