Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hogyan oldjátok meg a...

Lányok, hogyan oldjátok meg a miniszoknyás produkciót?

Figyelt kérdés
Miniszoknya alá ha felveszem a fekete cicanadrágot, megsülök. Sima harisnyával nem szeretem felvenni, mer a nejlon miatt befülled. Csupasz lábra meg MÉG azért nem szeretném, mert nagyon fehér vagyok, és ENGEM zavar. :s Meg ha úgy venném fel, akkor mindig francia bugyit vegyek alá? Mert ha netán felcsusszan a szoknya .... Hogy oldjam meg ezt?
2010. jún. 9. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miért csusszanna fel? ne akkora szoknyát vegyél amiből kilóg mindened, és akkor nem fog csusszangatni...
2010. jún. 9. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:

És ha hófehér a lábad?

Nincs azon semmi szégyelnivaló de tényleg!!

:) nyugodtan mutogasd a lábad:)

2010. jún. 9. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyönyörű lehet a lábad, szerintem merd mutogatni nyugodtan. A sok szolicica mellett nagyon szép leszel! Irigyellek, énis fehér bőrt szeretnék!!
2010. jún. 10. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Simáén fölvettem a hófehér lábamra én is ma :D
2010. jún. 10. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még életembe nem barnultam le. Augusztus környékén már szokták kérdezni, h beteg vagyok-e vagy mi van, miért nem megyek napra? Munkaidőn kivül mégis mindig szoknyába vagyok. Egyáltalán nem zavar, neked is ez legyen a legnagyobb gondod...
2010. jún. 10. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Kedvesek vagytok.

2010. jún. 10. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan vedd fel, előbb-utóbb le fog barnulni a lábad :) Ami harisnyában nem fog menni ;) Úgyhogy hajrá!
2010. jún. 10. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ciki a fehér bőr!Eddigre meg már tuti barnultál valamennyit!:D

Valóban sokkal jobb,ha a fehér minit simán hordod mindenféle harisnya nélkül.Főleg most,hogy meleg is van!:)

Én sem szeretem harisnyával hordani a miniket.

Nem hinném,hogy felcsusszanna a szoknya,attól függ,hogy milyen fehér mini,amit hordasz?Milyen anyagból van,mennyire rövid,stb.?

Írtad még,hogy ha csupasz lábra veszed a fehér minit,akkor francia bugyit hordjál-e alá?

Hát szerintem ne,mert annak a vonala átüthet a miniszoknyádon.Én mindenképpen egy vékony pántos,fehér tangát ajánlok alá!Szerintem akármilyen fehér minit veszel,mindig fehér tangát ajánlatos venni alá.Ha lehet minél vékonyabb pántosat és akkor tuti,hogy nem látszik át!Sokkal esztétikusabb és csinibb!Úgyhogy én szerintem,mindenképp próbád fel így fehér tangával!:)

19/L

2010. aug. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!