Szövetkabát+sulitáska. Hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű szép elegáns, nőies szövetkabátom, de szerintem nagyon csúnya lenne rendes hátizsákkal. Van is egy nagy pakolós, nőies vállra akasztható táskám, azzal fogom viselni, ha kevesebb könyvet kell vinni. De mit csináljak, ha épp nem férek el a dolgaim abban a táskában és hátizsákkal kell mennem? Ti hogyan oldjátok ezt meg?2011. aug. 23. 14:07
1/9 anonim válasza:
Nekem oldaltáskám van. Már nem hordok hátizsákot. Tényleg valahogy fura lenne a szövetkabát hátizsákkal.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
én is úgy hordom. NA ÉS? Nem fogom szarrá tenni a gerincem, azért mert mások kifikáznak.
7/9 anonim válasza:
akkor aznap amikor sok órád lesz,nem szövetkabátot veszel fel, hanem egy olyant,amihez illik a táskádhoz...
amúgy tényleg borzalmas a szövetkabát+hátizsák.
8/9 anonim válasza:
én hátizsákkal hordom..:/ és akkor mivan? semmi!!!
tönkre menni a gerincem ha oldalt táskát hordanák, és bele se férnének a könyveim abba a kis szarokbaa..:/
9/9 anonim válasza:
egy nagy pakolós táskába mióta nem férnek bele a könyvek és a füzetek?.. Enyémbe belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!