Lányok írjanak! Mennyibe kerül 1 jó minőségű magassarkú cipő? Többi lent
Én múltkor 18 ezerért vettem egy elég jót. Akcióban.
20-25 körül gondolkozz, az olcsóbbaknak sokszor letörik a sarka vagy elszakad a ragasztása, amint lejárt a garancia.
Igaz, én nem magassarkú cipőről fogok írni, hanem férfi cipőről, az egyik haverom vett 20 ezerért magának cipőt, nem bírta 1 hétig és leesett a talpa a cipőnek!Erről ennyit, nem mindig a drágább a jobb.
28/N
Ez igaz, jól meg kell nézni, mit veszel meg. Én pl. rendszeresen meghúzogatom a boltban a cipő sarkát hátrafelé, hogy mennyire stabil. Volt, hogy rohant oda az eladó, hogy mit művelek, hát letörik! Mondom akkor az én hatvan kilómat hogy bírná el, ha megbotlom véletlen? Bokatörés? köszi.
Érdemes még a varrást/ragasztást is meghúzogatni oldalt, hogy nem jön-e szét. Meg ezek szerint a talpat is :D
Az biztos, hogy én tíz éve vásárolok magamnak cipőt, és még soha nem volt olyan, hogy egy olcsó cipő egy szezonnál tovább bírta volna. A drágán vett, márkás bőr körömcipőm viszont tíz éve szolgál. Persze azt is jól megnéztem a boltban, hogy bírja-e a strapát. Van, ahonnan kinéznek emiatt az eladók, ezzel meg nem kell törődni, elvégre nem ők adnak ki egy rakás pénzt. Ahol meg rohan, hogy le ne törd a sarkát, onnan menekülni kell :D:D
Sajnos eléggé lutri... volt 20ezres cipőm, aminek egy-két hónap után kereszteb elrepedt a talpa (pedig nem léptem semmi élesre), és van olyan 6ezres deichmannos cipőm, ami már 2 éve bírja a strapát, és csak sarkaltatni kell néha. Ja, és magassarkú mindkettő.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!