A Lagerfeld mikor és miért vált ilyen olcsó prolimárkává?
Figyelt kérdés
Hogy a Széll Kálmán téri villamosmegalloban kb minden második tinilányon fehér copfos figurás műbőr Lagerfeld cipo van..2023. febr. 9. 13:52
A kérdező szavazást indított:
E is ugy látom, hogy igencsak “demokratizálódott” a brand
Nem értek egyet
12 szavazat
2/13 anonim válasza:
Őszintén, hiába drága (amúgy fogalmam sincs, hogy mennyi lehet) nekem mindig ilyen proli, gagyi márkának tűnt. Soha eszembe sem jutott bemenni az üzletbe.
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy amit látsz, annak egy része hamis. Egyébként túl drága márka sosem volt.
5/13 anonim válasza:
Amiket látsz azok nagyrésze sőt 97%a hamis.Kétlem,hogy minden ilyen ruha tulajdonosnak van több százezer ftja erre a cipőre,ruhára.
6/13 anonim válasza:
Lagerfeld anno a chanelért volt felelős. Ehhez a márkához szerintem csak a nevét adta el, élete végén. Semmi köze a tervezőhöz. Gagyi márka a köbön.
7/13 A kérdező kommentje:
Alapvetően ezekről a KL-figurás cipőkről beszélek, amiből rohadt sokat látni. Akciós volt valahol?
2023. febr. 10. 12:20
8/13 anonim válasza:
Olyan iszonyat csúnya ez a cipő😭. Amúgy meglepődnél hány tizen-huszonéves meg tudja ezeket venni. 22 vagyok, ha akarnék pár hét vagy hónap alatt összesporolnék rá.
9/13 A kérdező kommentje:
8:
Tudom, épp azért is írtam a kérdést. Nem gondolom, hogy amiket látok, hamisak lennének.
2023. febr. 10. 15:50
10/13 anonim válasza:
Mindig is az volt. És annyira azért nem drága, 40-50 ezer Ft teljes áron is. Ha van valami kupon vagy leárazás, akkor semmivel nem drágább mint egy sima sportcipő. Egy Air Max is kerül ennyibe, mégis pár éve minden tini abban rohangált. Hamisítani nem hiszem hogy megéri, pont azért mert nem luxus márka.
De ha vagyonokba kerülne, akkor is proli lenne. Mikor bejött itthonra és először néztem meg a kínálatukat, akkor konkrétan az volt az első gondolatom, hogy na ez lesz a prolik Chanelja. És lőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!