Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen olcsó cipők vannak?

Milyen olcsó cipők vannak?

Figyelt kérdés

Iskolában gyakran csúfolnak azért mert nem fordítók elég energiát a divatra! Amit a legtöbben emlegetnek az a cipőm!

Tudnátok olyan cipőt mutatni ami nagyon olcsó és a 21. században elfogadható? (jól néz ki)

2023. jan. 6. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért a mostani cipődet még a 20. században vetted??

Amúgy nem tudom mi a gond a cipőddel, de ha neked az a cipő jó, akkor ne vegyél másikat csak azért mert mások beszólnak. Nem másoknak kell megfelelned, hanem magadnak!

Ha mindenképpen cipőt akarsz venni, akkor meg nézz be egy kínai ruhaboltba ott biztos találsz árban/kinézetben megfelelőt.

2023. jan. 6. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az olcsó?

Nekem hibátlan zara magassarkúm van a turiból 140 Ft-ért.

2023. jan. 6. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Én vaterán szoktam nézelődni. Meglehetősen New balance 574 párti vagyok. Sokan szeretik, sokan fel nem vennék.. mindenesetre a legkényelmesebb cipőim. Neten is ki lehet fogni akciósan 15000 alatt, használtan meg 3-5000 között. Hétköznapi, utcai viseletre teljesen megfelel. Van extrém színes, meg visszafogott színvilágú is belőle.
2023. jan. 6. 18:31
 4/9 K.O. ***** válasza:
49%

de milyen cipod van hogy igy beleszoltak? mutass mar kepet

amugy legolcsobb tleg a kinai, de ott inkabb ne vegyel..

meg azt se tudjuk fiu vagy-e vagy lany, milyen a stilusod, igy nem tudunk segiteni

2023. jan. 10. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4. Miért ne vegyen kínaiba cipőt?? Én is mindig ott veszek semmi bajom nincs az ottani cipőkkel és ugyanúgy évekig rendesen bírják a használatot mint a drága márkásabbak, és kényelmesek is.
2023. jan. 10. 11:26
 6/9 K.O. ***** válasza:

11:26

akkor te szerencses vagy.. nekem 2-3 hetnel tovabb még egyik se birta.. ami igen, talan egy ilyen volt, annak meg szanaszet kopott a talpa.. akkor mar inkabb decathlon, en nagyon ajanlom, pl egy oxelo, par ezer forinttal dragabb mint egy kinai, de tartos.. nam akartam regenyt irni, mert eleve azt se tudom milyen stilusu cipot akar a kerdezo, csak leirtam a velemenyemet

mondjuk en rengeteget megyek, meg focizunk meg minden, de a decathlonos az 5 vagy 6 evig birta igy is.. még most se lenne semmi baja, ha nem szakadt volna szet a varras az orra szélén, a talpa se kopott szet, en jobban ajanlom, mint a kinait, utcara tovabb is birna sztem.. mondjuk en adtam rendesen a kinai cipoknek, azt ami leghamarabb ment tonkre azt telen is hordtam, mondjuk ugyanugy az osszes tobbi markasat is, megse lett semmi bajuk, de mondom eddig a decathlonos volt a legjobb, ar-ertek aranyban foleg, az olyan szintu volt mint egy haromszor annyiba kerulo adio, vagy circa.. ugyanazt tudja a decathlonos is, de leginkabb az osszevissza guggolasok miatt szakadt szet, ahogy ugye hajlik be a talpa es feszul a varrasnal

sztem ezert ne vegyen kinait, de mondom fogalmam nincs milyen cipot akar, mire akarja hasznalni stb stb

2023. jan. 10. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Elfelejtetem írni!

13 éves fiú vagyok és 41-es a lábbam

és egy (41-es Rieker fekete fűzős cipő) hordok! Nem szeretem ezt a márkát,nekem túl gyorsan elszakad! Valami strapa bíróbb cipő kéne.

2023. jan. 10. 17:14
 8/9 K.O. ***** válasza:
100%

akkor sztem en nem tudok segiteni:D azt hittem valami ritka ronda ciporol lesz szo, de ez nem annyira veszes, amit en ajanlottam volna az meg egy kicsit mas stilus, az ilyen visszafogottabb deszkas cipo, de strapabiro

de ha erre a cipodre rakotottek, akkor passz

nezegesd a korosztalyodbol kinek-milyen cipoje van, aztan ami tetszik es arban is jo vedd meg azt

2023. jan. 10. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk (16 éves lány vagyok) a Nike megy most nagyon, ahogy akkor is, mikor annyi idős voltam, mint te. Fiúknál, lányoknál egyaránt. Azzal szerintem nem lőhetsz mellé.
2023. jan. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!