Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek meddig lehet,vagy...

Szerintetek meddig lehet,vagy meddig nem ciki nőnek kapucnis pulóvert hordani?Kb hány éves korig pl:utcára stb.

Figyelt kérdés
Nyilván nem vendégségbe vagy étterembe.Hanem utcai viselet de elszaladni ide oda!Hány éves kortól,(illik már)nem sportosan öltözködni?

2023. febr. 5. 09:33
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
86%
Olyan 68 felett, első blikkre.
2023. febr. 5. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Attól függ mit jelent az elszaladni ide-oda. Ha elviszed a kutyát sétálni, jó. Leugrani a sarki ABC-be, jó.

De szerintem plázázni már nem.

2023. febr. 5. 10:16
 3/12 K.O. ***** válasza:
100%

sztem nincs baj vele, mondjuk eloszor felnevettem a 68 eves valaszon:D tipikus neni volt elottem, az ugy tleg nevetseges az a kep, mert nem mindenkinek all jol, nem mindenkihez illik, amugy se, fiatalon se, de sztem cukik benne az oregek:D

[link]

[link]

ezek a szolidabb verziok, sztem semmi baj nincs vele, nekem belefer:)

[link]

[link]

en tuti le se veszem tobbet, oregen is lazaba jarok majd:)

2023. febr. 5. 11:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát én sem szeretnék 45-50-60 évesen kötött mellényben vagy kötött cicanaciban ,vagy öreges szövetnadrágban járni.Monduj farmer gatyában sem tudom meddig (illik) :)
2023. febr. 5. 11:28
 5/12 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem bármeddig. Vannak teljesen okésan kinéző idős hölgyek farmerban, sportcipőben és kapucnis pulcsiban. Stílus kérdése, nem koré. Az otthonkás-kendős falusi Margit nénin lehet, hogy hülyén nézne ki.
2023. febr. 5. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki az semmikor sem.
2023. febr. 5. 12:32
 7/12 K.O. ***** válasza:
100%

11:49

vagy margit neni pont akkor jonne ra ha felprobalna, hogy uristen, egesz eletemben ilyet kellett volna hordanom, mekkora kenyelmes stb stb:D es meg zsebe is van, befer oda a zsepi, kis cukorka meg ezres az unokaknak, en meg meg akartam felelni az ilyen olyan elvarasoknak.. (marmint nem en, hanem margit neni:D csak rajtamaradtam a szerepen)

tehat kerdezo sztem ne az erdekeljen, hanem az hogy miben erzed jol magad, halistennek nem buntetik, még.. bar egyre tobb helyen van dress code

2023. febr. 5. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk feliratos ,vagy számos pulcsi,vagy póló azért nem mindegy.Csak ha rock nagyi vagy esetleg akkor jó :)De ha kisunoka odaadja a nagyinak a feliratos pólóját amire fuck vagy hasonló van írva azért az cikis,ha Mama nem tudja mit jelent :D
2023. febr. 5. 14:07
 9/12 K.O. ***** válasza:
100%
nekem az is cuki:D en multkor cannabis-es kendobe lattam egy nenit a buszon, sztem azt hitte viragos:D:D en azert elmosolyodtam, nekem ez is cukii:)
2023. febr. 5. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de èn èletem vègèig hordani fogom.
2023. febr. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!