Szerintetek meddig lehet,vagy meddig nem ciki nőnek kapucnis pulóvert hordani?Kb hány éves korig pl:utcára stb.
Attól függ mit jelent az elszaladni ide-oda. Ha elviszed a kutyát sétálni, jó. Leugrani a sarki ABC-be, jó.
De szerintem plázázni már nem.
sztem nincs baj vele, mondjuk eloszor felnevettem a 68 eves valaszon:D tipikus neni volt elottem, az ugy tleg nevetseges az a kep, mert nem mindenkinek all jol, nem mindenkihez illik, amugy se, fiatalon se, de sztem cukik benne az oregek:D
ezek a szolidabb verziok, sztem semmi baj nincs vele, nekem belefer:)
en tuti le se veszem tobbet, oregen is lazaba jarok majd:)
11:49
vagy margit neni pont akkor jonne ra ha felprobalna, hogy uristen, egesz eletemben ilyet kellett volna hordanom, mekkora kenyelmes stb stb:D es meg zsebe is van, befer oda a zsepi, kis cukorka meg ezres az unokaknak, en meg meg akartam felelni az ilyen olyan elvarasoknak.. (marmint nem en, hanem margit neni:D csak rajtamaradtam a szerepen)
tehat kerdezo sztem ne az erdekeljen, hanem az hogy miben erzed jol magad, halistennek nem buntetik, még.. bar egyre tobb helyen van dress code
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!