Az gáz lenne ha mostantól csak így öltözködnék?
Figyelt kérdés
Eddig hordtam farmert,de mostmár csak melegítő nadrágot (télen hosszút, nyaron rövidet) és kapucnis pulóvert hordanék. Ez a viselet jön be nekem és ez kényelmes ebbe érzem komfortosan magam...
Gáz lenne?
20/F
2023. febr. 3. 15:41
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és márkásat hordanék
2023. febr. 3. 15:41
2/13 anonim válasza:
Ne másoknak öltözz. Tegyél úgy, ahogy jól érzed magad. Ha szívesebben veszel fel kényelmesebb, sportosabb dolgokat, azzal nincsen semmi baj.
3/13 anonim válasza:
Attól függ hova. Nyilván ha valahol van dress code, akár mert elegáns hely/esemény, akár munkahelyen, akkor oda nem lehet, de ezen kívül úgy öltözöl, ahogy akarsz.
4/13 anonim válasza:
Azt hordasz amit szeretnél, ne a divat szerint öltözködj
5/13 anonim válasza:
attól függ, hova mész, bevásárolni, sétálni, haverokkal találkozni, stb. helyekre szerintem oké, de pl. sok munkahelyen nem illik melegítőt hordani,illetve vannak még ilyenek, mint múzeum, templom, étterem, stb. szerintem nem való a melegítő. És egyes helyeken konkrétan előírják az elegánsabb megjelenést is
6/13 anonim válasza:
Szerintem oké,ha kényelmesen akarsz öltözködni és ne másnak akarj megfelelni hanem magadnak.
7/13 anonim válasza:
Ha te ettől jobban érzed magad akkor hordd, ne érdekeljen más véleménye.
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem zárja ki egymást a kettő.
9/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszene, de ne idegen emberek véleményével foglalkozz, ha neked így kényelmes, ez a stílusod, akkor öltözködj ennek megfelelően.
10/13 anonim válasza:
Amikor csak tehetem én is melegítőnadrágot veszek pulóverrel. Szerintem egy márkás melegítőnadrág még jobban is néz ki, mint néhány "rendes" nadrág. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!