Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Strandon szerintetek milyen...

Strandon szerintetek milyen bikini ideális a feleségnek/barátnőnek, hogy masok is legeltessék a szemuket rajta?

Figyelt kérdés
Igazából csak kiváncsi vagyok, hogy más mit enged a párjának, vagy mit tudnátok elképzelni. Szerintem izgalmas téma. (Linkeljetek képet, akármi) Sok módon elképzeltem már így párom.

2023. jan. 28. 06:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a madzagos háromszög-bikinik a kedvenceim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Még jobb, ha a felsőrésztől megválik a hölgy...

2023. jan. 28. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
6%
A tanga sztem kozonseges. A sima meg a francia bejon
2023. jan. 29. 16:14
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha megengeded én úgy vàlaszolok, hogy anyukámról van szó. Mikor tangás fürdőruha van rajta mindenki őt nézi. Elkaptam már pár szót is amit róla váltottak ilyenkor. Szóval én a tangára bátorítom
2023. febr. 1. 22:34
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Ki se mennek anyammal a strandra ha tangat vesz fel 😅 se lanytesoval. Baratnom nem volt meg olyan aki tangaba akar strandolni.. Havercsajnal nemzavar ha neki jo, csak ne nekem mondogassa h bamuljak meg beszolnak. Mindenki megnezi oket.. es hat bevallalosabbnak, "pasizosabban" tunnek igy sokan kaphatonak gondoljak oket kalandokra. Nem epp az ugrik be h komoly kapcsolatban van hanem inkabb h vadaszik vagy egot novel
2023. febr. 1. 22:59
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
2023. febr. 2. 05:03
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez csinos. Bar meg extremebbet is elneznek.
2023. febr. 4. 13:35
 17/24 anonim ***** válasza:
13%
Olyan Bikini, ami olyan, mint egy rádió meg egy asztal, de csak ha széttépheti.
2023. febr. 4. 15:12
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
Én elvárom a tangát, szeretem ha megnézik a párom
2023. febr. 5. 20:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Hasonloan gondolkodunk akkor.
2023. febr. 6. 05:50
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsére nem vagyunk féltékenyek egymásra apárommal.szereti ha meg néznek,így többnyire tangásat vetet fel velem,persze engem sem zavar akkor sem ha többen vagyunk baráti társasággal is.43N
2023. febr. 7. 04:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!