Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, számotokra milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra milyen egy ideális barátnő/feleség?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 11:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonságokra gondolok, nem külsőre
2022. júl. 4. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerető, gondoskodó, őszinte, szerény.
2022. júl. 4. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

kitalálja milyen fagyit szeretnék a legjobban szinte látja a gondolataimat és elmegy és megveszi

ha kedveskedni akar akkor reggel 6-kor felkel és levágja a füvet

és vigyázzon rám mint egy hímes-tojásra

2022. júl. 4. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Kedves, jószívű, gondoskodó, magabiztos/határozott, őszinte, hűséges, romantikus
2022. júl. 4. 11:56
 5/9 BohócKolbász ***** válasza:
53%

Legyen tekintélyed. Nekem azok a nők szimpatikusak akik nem vihognak, kacagnak idióta módon komolytalanul. Normális hangnemben tudnak nevetni, kifejezni a jókedvüket. Legyen eszed. Érettségid van? Kit érdekel, ha egy mondatot nem tudsz leírni amiben a betűk nincsenek kicserélve. "Lesz helyett lex, pussz helyett pux, szerintem helyett xtem, vagyok helyett wagyok... Nagyon komolytalan és buta nő ír így. Legalábbis én nem tudom elhinni amit közölni akarnál. Ezen kívül ismerkedéskor nem árt ha tisztázod hogy mit akarsz. Ne akkor szólj hogy pl. amúgy csak kalandot keresel amikorra én már odáig vagyok érted. Tudok alkalmazkodni, de ne nézz bolondnak.

Merj szólni ha valami baj van, és merd elfogadni a segítségem. Ha felajánlom a segítségem nem kizárólag azért teszem hogy segítsek, hanem mert ott akarok lenni ahol te. Ne titkolózz egy bizonyos idő után. Nem arra gondolok kivel hányszor mikor stb... hanem olyan infókra hogy merre laksz, pár szó a szülőkről, vagy a múltadról. Pár hónap után elvárható a bizalom, én úgy gondolom. Illetve légy figyelmes velem. Ha napi csak 5 percig tudsz velem foglalkozni az is elég. De ne felejts el, merj keresni önállóan te is. Tapló dolog letojni a másikat, és rábízni a kommunikáció irányítását.

Te is tudj feldobni beszédtémát, ne flegmázz ha nem jön be amiről beszélgetni próbálok veled. Ha nem érted amiről szó van, kérdezz azzal kapcsolatban, érdeklődj. Hadd lássam hogy érdekel téged az életem. Beszélek én hosszan neked ha tudom hogy érdekel(lek) téged.

Sajnos nekem ezek a tapasztalataim az utóbbi pár hónapban.

2022. júl. 4. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen a sajátom. Igazi f*sza csaj, vagány, egyenes, eszes, sokszínű, fel van vágva a nyelve, de a jó értelemben, összefogja maga körül az embereket.
2022. júl. 4. 12:19
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 nem éppen arra gondoltam, hogy ismerkedésnél mi jön be. Direkt írtam, hogy feleség. A kérdés főleg arra vonatkozott, amikor már jártok és ismeritek egymást, nem pedig a randizásra és pár hónapos kapcsolatokra
2022. júl. 4. 12:19
 8/9 BohócKolbász ***** válasza:
0%
Elnézést. Lehet a hsz-t törölni.
2022. júl. 4. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
21%
Legyen tiszta, pedáns. Ne haragudjon túlságosan, ha lebukok a szeretőmmel. Szeresse a gyerekeket.
2022. júl. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!