Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Kinek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Kinek milyen az ideális férfi?

Figyelt kérdés
30 éves férfiként kérdezem a korban hozzám hasonló hölgyeket, hogy kinek mi a férfi ideálja. Nyílván külső illetve belső értékeket is nézve.
2022. aug. 31. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne legyen:

-kövér

-kopasz

-fogatlan

-együgyū

Legyen:

-hūséges

-figyelmes

-jó beszélgetõ partner

28N

2022. aug. 31. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
1-es: Na ezek szerintem tényleg korrekt és nem túl nagy elvárások.
2022. aug. 31. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a férfiak és nők nagy része azt várja el, amit az 1-es leírt.

Az a gond, hogy ebből talán a jó beszélgető partner a legritkább.

Az első 4 tulajdonság gyakorlatilag összefoglalható annyiban, hogy alapvető igényessége legyen magára nézve.

A másik 3 pedig fejleszthető tulajdonságok. Persze az első 4-ben is lehet nagyrészt változtatni, így bárki ideálissá válhat amúgy, ha hajlandó magán dolgozni. Itt van amúgy a HA, mert a legtöbben képtelenek pár évig félretenni magukat és fejleszteni önön valójukat. Túl nagy az egójuk és azt mondják, hogy én ilyen vagyok, majd jön valaki, aki elfogad így..

F ( bocsi, hogy férfiként válaszoltam, remélem nincs harag. )

2022. aug. 31. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Intelligens, tisztességes és van humorérzéke. Külsőleg: ne legyen törpe, továbbá ne legyen büdös és ne legyen hosszú (pláne koszos) a körme.
2022. aug. 31. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Minden nap iszik, de e mellett megkeresi a havi 4 milkát, van egy nagy hodálya (lak), 2 Rolls-ija. Ez a beugró, csak.
2022. aug. 31. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!