Előfordult már veletek, hogy valaki ruháját nagyon irigyeltétek, ezért direkt nem dicsértétek meg - sőt, inkább próbáltátok elhitetni vele, hogy nem jó?
Volt gimiben pár osztálytársam, akik mindig nagyon csinosan öltöztek: minden héten valami új ruha volt rajtuk, és látszott a ruhán, hogy drága, márkás....de ugyanúgy minden héten új cipőjük volt vagy táskájuk, plusz rengeteg kiegészítőjük is volt, és akkor hagyne mondjam, hogy a hajuk is mindig kifogástalan volt (frissen vágott-berakott- festett stb), mert kb havonta jártak fodrászhöz, na és akkor még a körmük is....
Utáltam ezeket a csajokat, mert irigy voltam, hogy olyan jól néznek ki, és próbáltam elhitetni velük, hogy nem is olyan jók a cuccaik, sőt üresfejű kis libának tűnnek benne....
Velem ilyen még nem volt, de mondjuk nem szoktam valakit csak úgy dícsérgetni, ha tetszik a ruhája, legfeljebb a közeli barátaimat.
Mondjuk én nem szeretem, ha valaki valami új cuccban megjelenik, és szemmel láthatóan illegeti magát és azt várja, hogy dícsérgessék, de nem szoktam hazudni, ha valakinek valami jól áll, akkor nem fogom azt mondani, hogy nem.
Egyszer volt viszont egy félreértésem egyik barátnőmmel: valami tök átlagos helyre mentünk, viszont elég valószínű volt, hogy összefutunk egy sráccal aki tetszik neki. Harisnyában és szoknyában akart jönni, én meg megpróbáltam rábeszélni egy egyszerű farmerra, erre meggyanúsított, hogy csak azért mondom, mert csinosabb akarok lenni nála. (10 perccel később visszafordultunk a farmerért, mert nagyon hideg volt)
Nem rémlik ilyen, sőt, inkább a barátnőmbe próbálok önbizalmat önteni, hogy sokat dicsérgetem.
Elég hülye alakja van, igazán jól szinte semmi nem áll neki, így sokszor mondom egy egy darabnál, hogy de csini vagy :)
Nekem volt egy-két olyan fürdőruha, ami tetszett, viszont rám vagy kicsi volt, vagy nagy, s azt igyekeztem eladni, rábeszélni a vevőre, hogy vegye meg.
Egyébként megmondom mindig őszintén, de sosem mondtam még azt, hogy ez borzasztóan áll rajtad. Az a célom,hogy eladjam a terméket. Sokszor volt, hogy szerintem annyira nem állt jól az illetőn a ruha, de láthatóan őneki tetszett. Most beszéljem le? Ugyan már, nem én fogom hordani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!