Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinteden eladtam egy kabátot....

Vinteden eladtam egy kabátot. Mibe csomagoljam?

Figyelt kérdés
Milyen dobozt, stb.-t javasoltok? Még sosem adtam sel ruhát csomagban.

2023. jan. 13. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Nem átlátszó, erős szatyor is tökéletes. Én sok ruhát adok el, nem pont Vinteden, de soha eszembe nem jutna dobozban feladni őket. Papírszatyorban vagy más erős szatyorban szoktam.
2023. jan. 13. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A dobozzal sincs gond, sőt az lenne az ideális egy nagyobb terméknél de egyáltalán nem baj ha nincs. Ahogy az első írta vastag papírcsomagoló, papírszatyor vagy műanyagszatyor is jó. A lényeg hogy ne legyen könnyen szakadó és jól le legyen ragasztva. Azt vedd figyelembe hogy ezeket is ugyanúgy dobálják mint minden más csomagot szállítás közben szóval ha papírba csomagolod akkor olyan legyen ami tuti nem fog beszakadni dobálástól.

Én még az összehajtott ruhát egy extra műanyagzacskóba teszem először és azt is körberagasztom, így teszem be a csomagba, nem muszáj de így kompaktabb lesz szerintem, plusz ha nem dobozba küldöd extra védelmet ad ha esetleg felszakad amibe csomagoltad.

2023. jan. 14. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :)
2023. jan. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!