Gardróbcserén szeretnék ruhát árulni, de mibe csomagoljam és adjam fel postán?
Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 12:14
1/3 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy ha belefért egy nagy (A/4) borítékba, akkor abba raktam és az éleket vastag celluxal körbe ragasztottam. Ha nem, akkor pedig kis karton dobozba raktam.
2/3 anonim válasza:
Egy felső vagy nadrág belefér egy nagyobb buborékos borítékba, ezt bármelyik papírboltban tudsz venni. Kabátot, cipőt és egyéb vastagabb cuccokat dobozban, ha nincs otthon azt is lehet kapni postán. Vagy becsomagolhatod vastag nem átlátszó műanyag zacskóba amit pl h&m-ben meg hasonló helyeken adnak, én nagyon sokszor küldtem így dolgokat mert volt itthon egy csomó, legalább nem kellet külön csomagolásra költeni.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2018. márc. 1. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!