Otthon 20-22 fok szobahőmérséklet esetén zokniban, vagy anélkül vagytok, ill. hogy alszotok?
Figyelt kérdés
Aludni sosem szoktam zokniban, napközben is csak akkor húzok, ha hosszabb időre, legalább pár órára vendégek jönnek (nyáron persze akkor sem).2022. dec. 30. 13:31
11/21 NTBS válasza:
Napközben zokni. Este zokni nélkül.
12/21 anonim válasza:
Zokni nélkül hideg a padló, még zokniban is sokszor az, meg úgy összességében nem is csak a hideg padló miatt, hanem nekem fázós a lábam. Én éjjel nem tudok zokni nélkül aludni, fázik a lábam, de a nagy melegekben azért én se húzok zoknit éjjelre.
13/21 anonim válasza:
Télen nyáron, éjjel nappal zokniban. Még 30 fokban is fázik a lábam. Most is itt ülök vastag zokniban, mamuszban, és 24 fok van. Meg is fagynék, ha 22 fokban mezítláb lennék.
15/21 anonim válasza:
én még 10 fokban is zokni nélkül aludnék
16/21 anonim válasza:
Nekem a harisnya jobb mint a zokni. Én kb két hete vastag pamut harisnyát veszek fel éjszakára, nekem ez most mindentől jobb, mivel baromi fázós a lábam😔
17/21 anonim válasza:
Papucsban vagyok mindig, nyáron fürdőpapucsban, télen irhapapucsban. Lábról lehet a legkönnyebben felfázni, ill. megfázni.
19/21 anonim válasza:
Én nem "alszok", hanem alszom.
20/21 anonim válasza:
#17 lábról lehet elkapni egy vírusos megbetegedést? Ezt melyik szakorvos mondta?
A lábgombát lehet làbbal elkapni, a megfázást cseppfertőzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!