A ricinusolajat hűtőben kell tárolni vagy lehet szobahőmérsékleten is?
Figyelt kérdés
Még egy: Mennyit tesztek a hajatokra belőle? Elég 1-2 ek ha pakolást készítek belőle (és még teszek hozzá olíva olajat vagy mézet/tojást ahogy a kedvem tartja)?2013. márc. 6. 12:45
1/2 anonim válasza:
Én nem tartom hűtőben, hanem beteszem a polcra, hogy se nagyon melegben, sem tűző napfényben ne legyen.
Amiket leírtál tehetsz hozzá, ha szeretnéd. A tojás+riciről nagyon sok jót olvasni. Én nem teszek hozzá semmit, csak felmelegítem és ráteszem a hajtövemre. Hajnövekedés serkentő hatását egyelőre nem, vagy csak minimálisan észleltem. Most azért használom, mert kissé hullani kezdett a hajam, gondolom a tavasz beköszönte miatt, és azt szépen elmulasztja.
Nekem egy üveg 3alkalomra elegendő.
Remélem tudtam segíteni és beválik neked is!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem az én hajamat is rendbe teszi és annak is örülnék ha egy kicsit gyorsabban nőne :)
Én 280 grammot kaptam a gyógyszertárban, remélem kihúzom vele egy hónapig :)
2013. márc. 6. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!